Atingerea succesului este un subiect care difera de la persoana la persoana, dar si mancarea sanatoasa, somnul si antrenamentul fizic sunt vitale indiferent de scopul tau.

 

Citeste mai jos

De ce? Pentru ca o minte sanatoasa necesita un corp sanatos, dar sa detaliem.

Mancarea sanatoasa ne da forta fizica si o minte puternica.

Puterea de concentrare, memoria, atentia, toate acestea sunt strans legate de modul in care mancam. In primul rand, mediul de lucru din zilele noastre este obositor, asadar avem nevoie de un corp puternic si sanatos pentru a putea trece cu brio de perioadele mai grele de la serviciu. In al doilea rand, avem de-a face cu din ce in ce mai multe lucruri pe care sa le rezolvam, la care sa ne gandim, din care sa tragem concluzii si asa mai departe.

Alimentatia sanatoasa ne ajuta enorm in acest sens, asa ca lasa telefonul din mana si nu iti comanda fast food. Mananca gatit si sanatos!

 

Noptile albe sunt un mare obstacol pentru atingerea succesului.

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Resurse Umane

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Oboseala nu este productiva, dar, din pacate, obiceiurile actuale ale oamenilor de succes sunt sa lucreze pana la epuizare, sa doarma cateva ore pe noapte (in cazuri fericite), sa uite ca au nevoi fizice. Noaptea este facuta pentru somn, nu uita lucrul acesta. Gandeste-te asa: daca vei sta de la 7 seara pana la 4 dimineata sa rezolvi o problema, iti va lua 9 ore. Ei bine, incearca macar de cateva ori sa iti eliberezi seara mintea, sa prinzi cat mai mult somn si vei vedea cum dimineata vei avea mintea mai limpede si ideile iti vor veni in mult mai putin timp. Situatie win-win, nu?

Citeste si:  De ce nu sunt angajate mai multe femei in domeniul IT&C

 

Miscarea improspateaza mintea asa cum antreneaza corpul.

Studiile arata ca atingerea succesului este o tinta la care au ajuns mult mai multi oameni care fac sport, decat oameni sedentari. Miscarea pastreaza creierul in buna functionare si il reimprospateaza. Nu de idei bune si solutii ingenioase ai nevoie? Ajuta-ti mintea sa ti le ofere!