Ti-ai dori sa gasesti un loc de unde poti achizitiona echipamente pneumatice, care se pliaza pe nevoile tale? Bartrom ofera solutii tehnice complete de automatizari industriale, fiind producator si importator de produse pentru aer comprimat si controlul fluidelor.

Bartrom este furnizorul tau pentru aplicatiile de aer comprimat, pneumatica si control fluide, care iti pune la dispozitie produse diverse, la preturi excelente, potrivite pentru tine. Beneficiezi de suport din partea consultantilor Bartrom, in vederea indentificarii produselor de care ai nevoie conform cererii tale, componentelor ce necesita inlocuire sau oferirea echivalentului pentru produsul identificat (in baza unui cod de producator).

Citeste mai jos

Bartrom detine diversitatea produselor: scule pneumatice, instrumente de masurare presiune si regulatoare de presiune. Un regulator de presiune are rolul de a tine sub control presiunea apei intr-un mod variabil, in conditiile unui consum constant. La Bartrom gasesti pistol de aer cu regulator de presiune, amplificator de presiune, filtru regulator de presiune, filtru regulator de precizie, filtru regulator din otel inox, mini regulator presiune, pre-filtru cu regulator de presiune, pahar protectie policarbonat sau metalic pentru filtru.

Ai nevoie de un singur furnizor: Bartrom. Cuprinde o gama de produse premium, livrata in 24 de ore printr-o logistica eficienta. Toate produsele beneficiaza de garantia calitatii si a pretului corect, iar pe deasupra, ai parte de preturi personalizate in functie de cererea ta. Cu Bartrom optimizezi procesele din cadrul achizitiilor, productiei si mentenantei.

Datorita cresterii cerintelor si exigentelor de performanta, am actionat rapid intr-o continua schimbare, am asimilat inovatiile tehnice si le-am adaptat pietei romanesti. Calitatea produselor si a serviciilor Bartrom bazate pe transparenta lucrurilor, au creat o relatie intre furnizor si client corecta, sincera si calitativa. Bartrom abordeaza o politica de bunavointa si flexibilitate fata de toti partenerii, iar acestia au parte de avantaje semnificative. Bastrom este furnizorul tau de automatizare pneumatica si controlul fluidelor care iti pune la dispozitie un produs optim nevoilor firmei tale.

Citeste si:  Ana-Maria Branza, campioana care a ingenuncheat China si SUA, vine la The Woman