A sosit și această zi, a 256-a zi din an – în care toți programatorii din întreaga lume sărbătoresc Ziua programatorului.

Anul acesta și cei care abia planifică să pășească în uimitoarea lume a programării au motive de sărbătoare. La LINK Academy, Ziua programatorului se serbează până pe 15 septembrie cu o reducere de peste 600€ care vă oferă posibilitatea să deveniți și voi unul dintre cei mai bine plătiți experți de azi.

Ziua programatorului se serbează în a 256-a zi din calendar deoarece 256 (2 la puterea a 8-a) reprezintă numărul total de valori care pot fi reprezentate prin byți de 8 biți – număr foarte binecunoscut tuturor programatorilor.

Citeste mai jos

Dacă doriți să aflați și voi de ce acest număr este atât de important, dacă vreți un câștig foarte bun, posibilitatea de a vă găsi de lucru oricând, de a lucra de acasă sau de a vă bucura de numeroase alte beneficii în calitate de programatori – alăturați-vă lor clicând pe acest link.

Deveniți programator în mai puțin de 12 luni

Programarea a devenit una dintre cele mai populare ocupații din secolul XXI. Datorită programatorilor, totul se află la doar câteva clicuri distanță. Aplicațiile și programele lor ne simplifică viața, iar jocurile o fac mai distractivă. În plus, această ocupație oferă siguranță tuturor celor care pornesc pe drumul codurilor de programare – siguranța că vor avea un job creativ, un salariu mare și independență în muncă.

O știre bună pentru cei care doresc să devină programatori este că pot asimila cunoștințele necesare în mai puțin de un an de zile la școala modernă LINK Academy economisind în plus peste 600€. În această perioadă veți dobândi toate abilitățile practice necesare cu care veți putea păși și voi în lumea interesantă a programării.

Citeste si:  Reprezentanții mediului de business concurează pentru un loc pe podiumul Corporate Tennis Open 4

Alegeți-vă specializarea și dobândiți certificatul internațional

În cadrul departamentului Programming de la LINK Academy, puteți alege una dintre cele 7 specializări: Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, JAVA Development, Software Development, Microsoft Development, Microsoft Web Development sau Microsoft Windows Development.

Citeste mai jos

Toate aceste programe sunt alcătuite din cursuri care se desfășoară în cele mai moderne săli de clasă sau online prin intermediul platformei pentru studiu la distanță. În funcție de specializarea aleasă, după finalizarea școlarizării veți putea dobândi un certificat internațional. Certificatele oficiale Zend, Oracle și Microsoft vă vor transforma într-un programator dorit care nu va trebui să alerge după job.

RO-portali2

Economisiți 600€ la înscriere până pe 15 septembrie – numărul de locuri este limitat

Oferta de Ziua programatorului la LINK Academy durează până pe 15 septembrie și vă oferă posibilitatea de a vă înscrie la una dintre specializările din cadrul departamentului Programming cu o reducere de peste 600€.

Alegeți școlarizarea care vă va pregăti pentru una dintre cele mai căutate ocupații din zilele noastre și la anul pe vremea asta, sărbătoriți această zi la un loc de muncă foarte bine plătit. Deveniți programator și nu vă faceți griji pentru carieră deoarece veți avea toate cunoștințele care vă garantează un viitor sigur.