Cost de inceput: sub 2.000 euro

 

In fiecare an sunt cheltuiti foarte multi bani pe decoratiuni de Craciun in intreaga lume, asa ca, este usor si profitabil sa asiguri o parte a acestei piete.

Citeste mai jos

Acest tip de afacere este foarte simplu si poate fi initiat de catre oricine, deoarece nu e nevoie de o experienta deosebita in afaceri si nici de aptitudini extraordinare. Pur si simplu trebuie sa creezi, sa produci si sa vinzi decoratiuni pentru Craciun. Indreapta-ti atentia in special catre acei potentiali clienti care ar fi dispusi, de exemplu, sa plateasca cu 20 euro mai mult pe un decor de Craciun special decat pe unul obisnuit.

Decoratiunile pot fi facute din aproape orice materie prima, in orice tema populara ce are legatura cu sarbatoarea Craciunului. Cheia succesului in aceasta afacere o reprezinta posibilitatea de a crea decoratiuni unice si cat mai atragatoare, de preferinta lucrate manual. Decoratiunile lucrate manual au castigat din ce in ce mai mult teren in ultimii ani, deci cu siguranta vor fi cu atat mai cautate in viitor. Originalitatea este un factor cheie in cadrul acestui tip de afacere, deci daca esti o persoana creativa si inventiva sansele tale de reusita sunt reale si crescute. Trebuie sa incepi sa te pregatesti din timpul anului, astfel ca de sarbatori sa ai o gama variata de elemente decorative din care sa poata alege cei interesati.

 

Iata ce decoratiuni si ornamente ai putea crea:

  • Decoratiuni pentru brad: globuri, ghirlande, figurine etc.
  • Decoratiuni pentru interior: aranjamente pentru ferestre, aranjamante pentru scari interioare, sosete decorative pentru cadouri etc.
  • Decoratiuni pentru exterior: decoratiuni pentru usi, decoratiuni pentru ferestre, oameni de zapada facuti din zapada artificiala etc.
  • Decoratiuni pentru masa de Craciun: lumanari, suporturi pentru lumanari, servetele, fete de masa etc.
  • Cadouri simbolice
  • Pungi si diferite ambalaje pentru cadouri
  • Felicitari
Citeste si:  4 factori ce impiedica succesul in afaceri

 

Decoratiunile pot fi vandute en-gross sau direct catre consumatori.