Cost startup: sub 2.000 euro

Daca iti place sa faci cumparaturi, cu siguranta aceasta afacere ti se potriveste. Castiga bani si distreaza-te in aclasi timp, prin a incepe sa oferi servicii de cumparaturi personale. Cum faci asta? Facand cumparaturile necesare unor persoane care sunt prea ocupate, carora nu le place sa mearga la cumparaturi sau care nu pot face acest lucru de unii singuri din anumite motive de sanatate.

O multime de oameni ocupati apeleaza la serviciile pe care le ofera firmele de cumparaturi personale, in special atunci cand au de facut cadouri pentru ocazii speciale cum ar fi zile de nastere, nunti, botezuri, Craciun sau diferite aniversari. Surprinzator este faptul ca foarte multi dintre clienti nu cauta doar produse noi, foarte multi fiind interesati de produse vechi, de colectie, care necesita foarte mult timp de cautare.

Citeste mai jos

La astfel de servicii apeleaza si marile corporatii pentru a cumpara cadoul perfect pentru clienti, angajati, parteneri de afaceri si pentru a achizitiona produsele necesare pentru anumite evenimente speciale din cadrul companiei.

Persoanele in varsta pentru care faptul de a face cumparaturi reprezinta o dificultate, de asemenea apeleaza la astfel de servicii pentru a-si cumpara alimente, imbracaminte si alte produse pentru casa si de ingrijire personala.

Cel mai mare avantaj de a incepe o astfel de afacere consta in faptul ca nu ai nevoie de o anumita experienta si nici de vreo calificare in domeniu. Daca iti plac cumparaturile, esti creativ si nu te deranjeaza contactul cu oamenii din diferite domenii de activitate cat si din toate categoriile de viata, cu siguranta acest tip de afacere ti se potriveste.

Citeste si:  Deschiderea unei afaceri cu decoratiuni de Craciun