Statistica pentru industria de fashion

Speakerii Catwalk Stage

Detalii despre Catwalk Stage

Detalii despre TeCOMM general

Bogdan Zavera Speaker TeCOMM
Bogdan lucrează în digital de pe vremea când se scria „online”. În cei 10 ani acumulați, a implementat și coordonat proiecte complexe de marketing digital și business. Acestea au fost recunoscute și premiate pentru eficiența și impactul lor de către comunitatea de profil națională și internațională. Gândirea strategică și pasiunea pentru digital l-au adus să lucreze într-un domeniu care îl interesa și pe plan personal: e-commerce-ul.

Din 2017, Bogdan este Marketing Manager la Zoot Romania.

 
Dan Vidrascu speaker TeCOMM Cluj
Dan Vidrașcu este co-fondator al elefant.ro punand bazele magazinului online in 2010 alaturi de principalul investitor, Fribourg Capital. Ulterior, Dan a preluat pozitia de CEO, iar magazinul a inregistrat cresteri anuale de cel putin 70% in ultimii 6 ani. In prezent elefant.ro a devenit al doilea jucator din eCommerce, ajungand la peste 1.000.000 de clienti. Este prezent si in Republica Moldova prin elefant.md iar extinderea va continua in Bulgaria.

 

 

 

Minter Dial este fondator și președinte al companiei Myndset, o agenție de tip boutique care oferă servicii specializate în branding și strategie digitală. Renumit speaker international si membru anterior al Comitetului Executiv Mondial al Diviziei de Produse Profesionale L’Oreal, unde a lucrat timp de 16 ani în 4 țări, Minter creează programe executive personalizate destinate activării strategiei de brand și digitale.

Citeste mai jos

Clienții Myndset includ Orange, Kering, Remy-Cointreau, LVMH, L’Oreal, LaRedoute, Samsung, Tencent, Google, Credit Mutuel, Total, GDF-Suez și Publicis. Un povestitor care se bucură de explorarea diversității formatelor media, el este autorul și producătorul filmului-documentar premiat despre cel de al doilea război mondial, The Last Ring Home, difuzat la nivel național în America de Nord (PBS), Australia și NZ (History Channel). Trailer-ul aici.

Viitoarea sa carte, “Futureproof, How To Get Your Business Ready For The Next Disruption” (Pearson Publishing) co-scrisă cu Caleb Storkey, iese la începutul lunii septembrie 2017. El este directorul executiv al ECV Paris și anterior al Lastminute.com Grup. Minter este pasionat de The Grateful Dead, tenis de padel și limbi străine.

 

 

Inainte de elefant.ro, Dan a coordonat activitatea Editurii Litera, fondata de tatal sau, cel de la care a invatat si primele lectii de afaceri inca dinainte de a implini 18 ani.

Industria de fashion a crescut la nivel mondial cu 5.5% anual fiind estimată la $2.4 trilioane, conform studiului realizat McKinsey Global Fashion Index în 2016, hainele și acessoriile aflându-se în top 3 cele mai cumpărate produse, alături de electronice sau cărți, potrivit studiului realizat de PwC.

În România, trendul ascendant al industriei de fashion este simțit de retailerii online precum Fashion Days care au înregistrat în prima jumătate a anului, peste 1,7 milioane de produse, în valoare de 250 de milioane de lei.

Proprietarii de magazine online care activează în industria de fashion online vor dezbate în cadrul evenimentului The Catwalk Stage din 24 octombrie care sunt strategiile de creștere a magazinelor online, dar și soluțiile necesare pentru creșterea brandurilor din domeniul fashion.

The Catwalk Stage, noua secțiune din cadrul TeCOMM

The Catwalk Stage din cadrul evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo include sesiuni de prezentări și dezbateri cu speakeri de la cele mai cunoscute branduri din domeniul online fashion&beauty. TeCOMM „îmbracă” o nouă secțiune dedicată proprietarilor de magazine online de profil, iar printre speakerii prezenți în cadrul secțiunii se numără Carlo Terreni (General Director @ Netcomm Suisse), Dan Vidrașcu (CEO, Elefant.ro) sau Bogdan Zavera (Marketing Manager @ Zoot.ro).

Citeste si:  Tabla fălțuită – alegerea specialiștilor în materie de învelitori durabile și estetice

În cadrul sesiunilor, aceștia vor aborda cele mai arzătoare probleme cu care profesioniștii din domeniu se confruntă și vor veni cu soluții patentate chiar de ei. Dan Vidrașcu este co-fondatorul elefant.ro, al doilea jucător din eCommerce cu peste 1.000.000 de clienți, și vorbește în cadrul evenimentului despre modalitățile de extindere a magazinelor online din industria fashion. Retailerul online este prezent și în Republica Moldova prin elefant.md, iar extinderea va continua în Bulgaria. Dan Vidrașcu a pus bazele magazinului online în 2010 alături de principalul investitor, Fribourg Capital. Ulterior, el a preluat poziția de CEO, iar magazinul a înregistrat creșteri anuale de cel puțin 70% în ultimii 6 ani.

De la magazinul fizic spre online sau invers?

Principalele impedimente în adoptarea unei strategii de tip omnichannel pentru un magazin online sunt: constrângerile de buget, prea multe sisteme deja familiare care ar trebui schimbate, nu reprezintă o prioritate pentru echipa de leadership sau lipsa resursei umane, conform unui studiu realizat de PwC în 2017.

 

 

Retailerul ceh Zoot.ro lansat în noiembrie 2015 în România, a început direct promovarea pe piața românească cu 250 branduri și 2 Cabine de Fericire, urmând ca în prezent să numere peste 300 branduri și 8 cabine. Despre modelul cabinelor de fericire și rezultatele strategiei de a atrage clienții din online în offline va vorbi Bogdan Zavera, Marketing Manager la Zoot Romania.

 

Cu o experiență de peste 10 ani, Bogdan a implementat și coordonat proiecte complexe de marketing digital și business. Acestea au fost recunoscute și premiate pentru eficiența și impactul lor de către comunitatea de profil națională și internațională. Gândirea strategic și pasiunea pentru digital l-au adus să lucreze într-un domeniu care îl interesa și pe plan personal: e-commerce-ul.

 

TeCOMM, evenimentul premium de eCommerce

Evenimentul TeCOMM, organizat de agenția Libero Events, se află la cea de-a 7-a ediție în Cluj-Napoca și înglobează o comunitate de peste 3000 proprietari ai magazinelor online și profesioniști în eCommerce. TeCOMM eCommerce Conference&Expo va avea loc în 24-25 octombrie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca și reunește peste 350 participanți.

 

Samuel Laurinkari, Head of EU Affairs în cadrul eBay se află printre speakerii care au confirmat prezența în cadrul noii ediții a evenimentului, alături de speakeri de renume la nivel internațional și național precum Minter Dial (President, The Myndset Company), Antonio Eram (CEO Netopia Mobil Pay), Manuel da Costa (Conversion Optimization, Expert Effective Experiments), Florinel Chiș (Director Executiv ARMO) sau Ovidiu Joița (Owner, iAgency). Înscrierile continua pe site-ul oficial: www.cluj.tecomm.ro

 

Companiile care au înțeles aportul pe care conferința de eCommerce îl are în dezvoltarea mediului de afaceri online și care susțin acest eveniment sunt:

Citeste mai jos

Parteneri: iAgency, DWF, Profitshare, Proclick, Marveii, The Factory Network, Blugento

Supported by: MxHost, Mready, Florăriile Magnolia, Conectoo

Recommended Payment Processor: Netopia

Official Car: Autoworld

______________

Persoană de contact:

Mădălina Hodorog, Project Manager Libero Events, madalina@liberoevents.ro, 0741401399

Pagina de Facebook: www.facebook.com/TeCommRO/