Energia cu care investesti in ceva in care crezi reprezinta pasiune. Aceasta face ca fiecare om, fie ca este un simplu angajat, profesor, antreprenor sau manager, sportiv sau muzician sa poata merge inainte si sa isi gaseasca calea catre telul sau final, cel la care viseaza poate din copilarie.

 

Citeste mai jos

Pasiunea unui lider reprezinta de fapt forta din spatele realizarilor noastre, ceea care ne ofera posibilitatea de a ajunge acolo unde dorim, profesional sau personal. Iata cateva citate despre pasiunea cu care anumite personalitati au investit in realizarea telurilor lor.

 
Deepak Chopra

„Da, potrivit studiilor mele, cei mai mari lideri au privit intrinsec si au stiut sa spune o poveste buna, cu pasiune si originalitate”.

 

Nelson Mandela

„Nu exista pasiune intr-o viata mediocra, ci doar o viata care iti ofera mai putin decat esti tu capabil sa traiesti”.
Harriet Tubman

„Fiecare vis maret incepe cu un visator. Aminteste-ti mereu ca ai puterea, rabdarea si pasiunea de a atinge stelele, pentru a schimba lumea”.

 

Oprah Winfrey

„Pasiunea inseamna energie. Este bine sa te bucuri de puterea care vine odata cu momentul in care te concentrezi asupra pasiunilor tale”.

 

Albert Einstein

„Nu am aptitudini speciale. Sunt doar al naibii de curios despre orice”.

 

Anthony J.D’Angelo

„Este indicat sa iti dezvolti o pasiune pentru invatare. In cazul in care vei face asta, nu vei inceta niciodata sa cresti”.

 

Jean-Paul Sartre

„Trebuie sa mimam pasiunea, inainte sa o simtim”.

 

TS Eliot

„Este evident faptul ca nu putem defini pasiunea pentru o persoana care nu a experimentat-o niciodata, asa cum nu putem defini lumina pentru un orb”.

Citeste si:  Fa sedinte eficiente si economiseste timp

 

Jon Bon Jovi

„Nimic nu este mai important decat pasiunea. Indiferent de ceea ce vrei sa faci cu viata ta, pune pasiune”.

 

Mia Hamm

„Daca nu iti place nimic din ceea ce faci, n-o sa lucrezi cu prea multa pasiune sau convingere”.

 

Rebecca West

„Este de datoria sufletului sa fie fidel propriilor dorinte. Nu trebuie sa opuna rezistenta in fata pasiunii stapanului sau” .