Complete Training, una dintre cele mai dinamice companii de training din Romania, realizeaza un concept unic de servicii in limba engleza: English Hub.

Proiectul propune o altfel de abordare, oferind servicii exclusiv in limba engleza, realizate alaturi de o echipa pluridisciplinara, formata din traducatori, interpreți, traineri și project manageri. in plus, cererile de traduceri sunt preluate 24/7, un serviciu unic pe piața de profil romaneasca.

Proiectul a luat ființa in luna aprilie a anului 2015, ca urmare a feedback-ului pozitiv primit de la partenerii ce au beneficiat de serviciile de training, traduceri și interpretariat. Acesta cuprinde o serie de servicii adaptate in funcție de nevoile și specificitațile clienților, astfel incat sa raspunda cerințelor imediate: cursuri de limba engleza (generala, de afaceri, limbaj specializat), limba romana pentru straini, traduceri, proofreading,  transcriere, interpretariat,  audit lingvistic.

Citeste mai jos

Punand accent pe dezvoltarea abilitaților de comunicare și negociere, redactarea e-mailurilor și susținerea prezentarilor, cursurile de limba engleza sunt susținute de traineri cu experiența in zona corporate și presupun o implicare activa a participanților. Cursanții pot alege un sistem de predare individual, de pereche sau grupa, cu un regim standard sau intens, indiferent daca nivelul sau de cunoaștere a limbi este starter, beginner, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate sau advanced. in plus cursurile se pot ține chiar in sediul companiei, pe o durata scurta, medie sau lunga.

Strainii pot dobandi cele mai bune cunoștințe de limba romana indiferent de focus: limbaj general, limbaj de afaceri, limbaj specializat, cursuri de pregatire pentru examenul internațional ECL. Predarea se realizeaza cu ajutorul limbii engleze.

English Hub raspunde și provocarii traducerilor de texte cu limbaj general sau specializat alaturi de o echipa de translatori cu experiența atat in domeniul traducerilor cat și in domeniul de specializare aferent textelor traduse. in plus, evoluția traducerii textelor poate fi vizualizata in timp real.

Citeste si:  5 metode de a gasi angajatii ideali pentru afacerea ta

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Resurse Umane

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Alte servicii speciale ale conceptului English Hub sunt: transcrierea specializata (acțiunea de a transpune o sursa de limbaj vorbit, in timp real sau de pe un format deja inregistrat, in forma scrisa. Aceasta poate fi livrata fie pe hartie, fie in format digital, toate transcrierile fiind realizate de o echipa de 2 persoane astfel incat din lucrarea finala sa nu lipseasca niciun element), interpretariatul și auditul lingvistic, ce ofera o imagine exacta a cunoștințelor de limba engleza pe care le dețin angajații sau candidații pentru pozițiile vacante.

Complete Training este o organizație creata din dorința de a construi punți intre companii și oameni. De aceea, echipa este formata din traineri acreditați, specializați in diferite domenii de activitate, consultanți HR, avocați specializați in dreptul muncii și psihologi. Complete Training se concentreaza pe ințelegerea proceselor de recrutare, consultanța HR și training, in complexitatea lor, in scopul livrarii unor servicii de calitate, care sa deserveasca de fiecare data interesele clienților.