Cea mai convenabila forma juridica de organizare pentru persoanele care lucreaza pe cont propriu este PFA-ul (Persoana Fizica Autorizata). De asemenea, chiar daca esti angajat al unei companii, poti alege sa fii PFA si sa elimini in acest fel o parte din impozitele pe care le platesti la stat. Ca atare, poti castiga mai multi bani. Insa, cel mai important lucru este sa iti alegi un serviciu de contabilitate pentru PFA potrivit.

Pe langa un venit mai mare, sa alegi sa fii PFA iti aduce si alte avantaje: poti deduce cheltuielile cu utilitatile aferente locuintei tale, astfel poti plati un impozit mai mic si economisesti bani, poti accesa cu mai multa usurinta credite bancare, ai posibilitatea de a utiliza in orice moment veniturile pe care le realizezi, poti avea chiar si angajati, costurile infiintarii PFA-ului sunt reduse – aproximativ 250 de lei, declaratiile la ANAF se micsoreaza fata de un SRL, iar procesul de desfiintare este foarte simplu. Dar tu nu vei face oricum nici un drum, deoarece exista Firma de Conta, care se va ocupa de absolut toate formalitatile pentru tine si nu numai.

Citeste mai jos

Firma de Conta reprezinta o echipa formata din 15 experti contabili, consultanti fiscali, auditori financiari din toate domeniile, pregatiti pentru asigurarea contabilitatii tale. Firma de Conta are 20 de ani de experienta, formata de-a lungul a celor 175 de clienti declarati multumiti de serviciile de contabilitate ireprosabile pentru PFA. Comunicam cu tine 24/7, 365 de zile pe an si iti stam la dispozitie cu toate informatiile si sustinerea necesara pentru ca afacerea ta sa fie ireprosabila. Ai 20 de ani de motive sa alegi Firma de Conta pentru a se ocupa de contabilitatea PFA-ului tau!

Citeste si:  TeCOMM Bucuresti: 2 zile, 18 ore de continut premium, 6 sali de conferinta

Ce iti asigura Firma de Conta? Asistenta la intocmirea dosarelor primare, consiliere in utilizarea internetbancking-ului, consultanta personalizata cu privire la facilitatile pe care le poate avea un PFA profesie liberala, planificarea, informarea si urmarirea decontarii, a taxelor de plata pe fiecare sursa de venit, depunerea declaratiilor si colectarea documentelor.

Citeste mai jos

De ce sa alegi Firma de Conta? Pentru ca economisesti timp, iti protejezi bugetul, profiti de o multime de avantaje, uiti de responsablitati, ai parte de rapoarte si consultanta gratuita.