Cel mai asteptat eveniment IT&C dedicat DISTRIBUTIEI de tip Channel Partners si NOUTATILOR din Tehnologie si Comunicatii din Europa Centrala si de Est are loc in perioada 19-20 aprilie 2018.

Organizam evenimentul SMARTTECH Partners EXPO (www.smarttechpartners.ro) din dorinta de a promova „parteneriatul” in tehnologie si comunicatii.
Fie ca vorbim de mari jucatori din industrie care au o distributie de tip „Channel Partners” si pot impartasi din avantajele acestuia, fie ca vorbim de new entry/start-upuri care acum isi pot descoperi „partenerul/ investitorul”, SMARTTECH Partners EXPO este locul in care le poti descoperi si in care iti poti gasi chiar si tu un partener de afaceri.” transmite Victoria Lupu – CEO Distinct Image, organizatorul evenimentului.

Citeste mai jos

Organizat pe aproape 1.300 mp la Institutul National de Statistica Bucuresti, SMARTTECH Partners EXPO include:
– expozitia desfasurata la parter, la standurile careia sunt asteptati peste 50 de expozanti (dezvoltatori software, integratori, resellers, VARs, ISVs distribuitori de echipamente, telecomunicatii si tehnologie) si 1800 de participanti specialisti
– 6 evenimente conexe (conferinte, workshopuri si demonstratii) desfasurate atat in Sala de conferinte, cat si in cele 3 zone de networking si demo/show.

image003

Poate cel mai important dintre evenimente este Conferinta Internationala de Deschidere – Romania HUB IT, la care sunt asteptati peste 300 de participanti, incluzand oficialitati de prim rang, diplomati si atasati comerciali, reprezentanti ai asociatiilor de IT, oamenilor de afaceri, investitori, dezvoltatori de software, channel manageri din companiile de top ale industriilor targetate, participanti activi la discutiile privind provocarile actuale si solutiile privind dezvoltarea IT&C in Romania si regiune.
Prima zi include si conferinta Reach Success with Global Partnership, la care pot fi urmarite prezentari privind abordarea holistica a retelei de parteneri, cum si cat sa iti scalezi businessul si mai ales cum sa mentii relatia cu partenerii.

Citeste si:  Automobilele - un mijloc de transport pus in dificultate de interdictii

A doua zi este dedicata inovatiilor tehnologice in industriile targetate (transport &logistica, medicina&pharma, retail&warehousing, smart cities&eguvernare), un loc aparte ocupandu-l masa rotunda „Start-ups meet investors” – oportunitati de finantare si dezvoltare.

Citeste mai jos

SMARTTECH Partners EXPO are amenajat un „Job corner” care va putea fi accesat de toti vizitatorii interesati de o cariera in tehnologie si comunicatii. Gala Partenerilor, „Robotic show” si Stand-up Comedy Show vor intregi agenda celor 2 zile ale evenimentului.
Puteti participa ca expozant, speaker sau sponsor sau puteti sa va alaturati evenimentului ca vizitator specialist.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: pr@smarttechpartners.ro sau sa sunati la +40 740 227 436. www.smarttechpartners.ro

Contact: Emanuela Iordan, SMARTTECH Partners EXPO