Firma de Conta este o companie specializata in servicii financiar-contabile, optimizare fiscala, audit intern si audit financiar, organizarea si conducerea evidentei contabile, servicii de resurse umane si de salarizare. Ceea ce aduc ei nou pe piata romaneasca este faptul ca ofera toate aceste servicii se desfasoara online, fara sa fie nevoie de intalniri lunare, saptamanale si asa mai departe.

Modelul propus de Firma de Conta este nou in Romania, dar nu si la nivel mondial. Companii din tarile dezvoltate aleg Romania, India sau alte tari emergente pentru externalizarea anumitor servicii, in vederea diminuarii costurilor. Contabilitatea online vine dupa sine cu doua provocari: increderea in firma de contabilitate cu care nu ai luat contact niciodata in mod direct și transferul documentelor.

Citeste mai jos

Increderea ta in Firma de Conta, inainte de a incepe sa lucrezi cu aceasta, poate veni din partea clientilor cu care colaboreaza, in medie, de sase ani. In plus, toate specificatiile vor fi acoperite de contractul initial, fara de care nu se poate porni la drum.

Referitor la transferul documentelor, poti alege varianta care te avantajeaza cel mai mult dintre urmatoarele: scanarea si transmiterea documentelor, trimiterea prin curierat, prin posta sau, in daca iti doresti, predare directa a acestora.

Dupa ce inchei contractul cu Firma de Conta, vei fi tot timpul tinut la curent cu toate informatiile necesare si vei putea tine legatura cu specialistii care lucreaza pentru tine, prin telefon, email, chat (skype sau google), videoconferinta sau, daca doresti, fata in fata.

Alegand Firma de Conta, vei putea sa aloci mult mai mult timp dezvoltarii propriu-zise a afacerii tale, intrucat, de contabilitate, de fiscalitate si de salarizare se vor ocupa expertii pe care ii vei imputernici. In plus, daca se intampla sa apara o greseala, costurile vor fi acoperite in totalitate de acestia, nu de tine. Daca nu esti convins, incepe sa colaborezi cu ei, alegand oferta lor prin care iti ofera o sedinta gratuita de consultanta

Citeste si:  Despre microfinantare

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Finante si Economie

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Vrei sa stii cat costa? Acest lucru difera de la companie la companie, de la servicii la servicii, asa ca, nu ezita sa folosesti calculatorul tarifar pus la dispozitie de Firma de Conta, aici.

logo-header2

Contacteaza acum Firma de Conta la numarul de telefon 0742.163.702,

la adresa de email  suport.clienti@fimadeconta.ro

sau completand formularul de contact disponibil aici.