A venit momentul mult asteptat in care firma ta mai adauga un an de performante. Poate este o cifra rotunda, o cifra magica sau pur si simplu cifra ta norocoasa. Ceea ce este important este faptul ca trebuie sarbatorita ca atare, pentru tot efortul si timpul investit pana acum. Inainte de a face ture prin oras pentru a comanda baloane si sampanie sau a rezerva o sala comuna de evenimente, ia in considerare numeroasele modalitati creative, cum ar fi o aniversare speciala, asa cum face o campanie reusita. De la un rebrand de moda veche sau produse editie limitata, la concursuri sau content creativ pe retelele de promovare, exista un mod cu adevarat diferit de a sarbatori aniversarea companiei tale. Nu intra in panica, deoarece exista un loc care va face diferenta.

miercuri 27

Citeste mai jos

Departe de haosul orasului, intr-un loc unde peisajul iti opreste respiratia, unde aerul este racoritor, iarba de un verde crud, pietrele invelite de un miros primordial, exista un loc deosebit, incarcat de istorie si povesti memorabile. Aici, oamenii isi lasa nelinistile la intrarea in curte si ii permit naturii sa le invadeze sufletul. Vila Leonida este casa Generalului Leonida, membru marcant al unei familii cu influente puternice in viata romaneasca din perioada interbelica. Detaliile arhitecturale au dainuit peste ani, casa pastrandu-se deschisa celor care, avand o viziune generoasa asupra lumii, apreciaza armonia simpla si eleganta diverselor ei elemente.

Inainte de a incepe organizarea, trebuie sa ai un plan care sa iti usureze munca pentru marele eveniment. Daca ai o firma mica, inseamna ca iti doresti sa sarbatoresti cu angajatii si probabil cu cativa clienti importanti, care iti sunt mai apropiati.

1. Te concentrezi pe tine sau pe ceilalti?

Daca alegi prima varianta, inseamna ca vei pune in lumina reflectoarelor propria companie, cele mai mari realizari si cele mai importante proiecte. Atat timp cat este aniversarea companiei tale, nimeni nu se va uita ciudat daca totul va fi despre afacerea ta.

Daca vei alege sa te concentrezi pe ceilalti, te vei raporta la oamenii, clientii, angajatii, partenerii si furnizorii care au contribuit la succesul companiei tale. Acest tip de abordare il pui in practica atunci cand folosesti aniversarea firmei tale ca oportunitate de a celebra reusitele altora, de a-i ajuta pe ceilalti sa isi atinga telurile sau pur si simplu de a-i lasa pe toti sa se relaxeze si sa se simta bine.

Citeste si:  5 coafuri office gata in 5 minute

banner2

2. Decide cum vrei sa celebrezi

Daca ai la dispozitie una sau doua saptamani de pregatire pentru marele eveniment, daca iti doresti un loc relaxant, care sa te scoata din cotidian, unde sa poti pretrece cu angajatii tai si cativa parteneri, am gasit un loc perfect. Fie ca iti doresti o degustare de vinuri sau un evening party pentru celebrarea aniversarii, Vila Leonida este locul perfect pentru o petrecere mica, eleganta si selecta.

Citeste mai jos

Asezata in mijlocul vechiului cartier Zamora din Poiana Tapului, la cativa kilometri de toate partiile din Valea Prahovei si de orasul Busteni, Vila Leonida este un pretext elegant de respiro, fie ca iti doresti doar cateva momente de contemplatie, un pahar de vin intr-o companie placuta sau plimbari pe solicitante trasee de munte.

Cand vrei sa cuprinzi cu ochii doar orizontul deschis, cerul si muntele, sa simti numai mirosul ierbii, al lemnului sau una dintre cele mai subtile arome de vin, daca vrei sa-ti auzi doar gandurile si, cand se insereaza, pe ale colegilor si partenerilor adunati in jurul aceleiasi mese, atunci bine ai venit la Vila Leonida din Busteni, o casa care reda atmosfera anilor 30′-40′, in mijlocul unui cadru de o frumusete naturala.

3. Pune in aplicare planul

Dupa ce ai ales Vila Leonida ca punct de intalnire si relaxare, stabileste data de incepere si de incheiere a evenimentului. Organizeaza, programeaza si comanda tot ce este necesar. Vila Leonida iti sta la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie: de la amplasare la localizare, la numar de invitati sau la meniuri, pana la calitatea serviciilor. Nu uita ca trebuie sa organizezi din timp toate amanuntele, pentru a nu ramane pe ultima suta de metri.

O aniversare a firmei reusita, necesita efort si o buna organizare, in asa fel incat nimic sa nu iti lipseasca in ziua marii petreceri. Alege in functie de nevoile si necesitatile tale si ale companiei tale, iar totul va fi de neuitat.