Pe langa adaptarea la un nou rol cu responsabilitati sporite, noii manageri trebuie sa invete sa fie lideri si sa comunice eficient atat cu angajatii din subordine, cat si cu ceilalti manageri sau cu directorii executivi.

Citeste mai jos

Care sunt problemele cu care se confrunta managerii aflati la inceput de cariera si mai ales, cum pot fi acestea rezolvate? Pentru a afla raspunsul la aceste intrebari, dar si pentru a va dezvolta abilitatile manageriale, va invitam la sesiunea intensiva de training “First time manager”, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Programul de training imbina tutorialele in sala cu activitatile online sii implica participantii in realizarea de proiecte individuale. Structura programului permite participantilor sa descopere si sa isi insuseasca o gama variata de tips & tricks necesara pentru a conduce o echipa intr-un mod eficient, luand cele mai bune decizii, prin asimilarea notiunilor si a potentialelor situatii cu care va puteti intalni in cariera de manager.

Detaliile evenimentului

Cand

noiembrie 2017 – februarie 2018

Unde

Sediul CODECS din Strada Agricultori nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Citeste mai jos

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2017 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn, CODECS.

CONSTRUIESTE-TI CARIERA ALATURI DE CODECS!

Te asteptam!

Citeste si:  28-29 Septembrie 2017, Berlin, Germany – Health Safety & Environment Forum