În România, tendința actuală este ca o parte din cetățenii cu vârsta de pensionare din mediul urban să migreze către zona rurală. Aproape jumătate din populația României (45%) habitează în zona satelor, chiar dacă nivelul de confort încă nu este apropiat de cel din orașe.

Grație unor elemente moderne, precum fosele septice (unele dintre cele mai bune le găsești pe https://legotank.ro/produse/fose-septice/), cei care migrează către zona rurală se pot bucura de condiții de confort similare cu cele avute în locuințele racordate la sistemul de canalizare a municipalității. Practic, în acest moment, dacă vrei să trăiești ca la oraș, baza fericirii tale o constituie instalarea unei fose septice.

Citeste mai jos

Îmbunătățește-ți confortul locuinței de la țară, montându-ți o fosă septică!

Traiul la țară, poate fi la fel de confortabil precum cel de la oraș. Nu doar că o să ai parte de un dispozitiv cu o capacitate crescută de colectare a tuturor deșeurilor și a apei rezultată din procesele casnice, ci și vei contribui la îmbunătățirea calității mediului înconjurător. Optând pentru o fosă septică premium vei dispune de:

  • Timpi crescuți de stocare în cele mai bune condiții, de până la 1 an și jumătate;
  • Anduranță ridicată, ca urmare a utilizării polipropilenei, un material cu proprietăți de rezistență de un nivel crescut;
  • Grad maxim de etanșeizare (100%), ceea ce ajută la depozitarea în siguranță (pentru inhabitanții locuinței și naturii înconjurătoare);
  • Posibilitatea de selectare a capacității de depozitare (500/100/1500/2000/3000/5000 litri) în funcție de necesitățile gospodăriei;
  • Împiedicarea răspândirii bacteriilor, gradul de restricționare a acestora fiind de peste 90%;
  • Rezistență maximă în condiții atmosferice variate, ceea ce înseamnă că materialul nu își modifică proprietățile nici în cazul unor temperaturi extreme (pozitive sau negative);
  • Costuri de întreținere minime în comparație cu o hazna uzuală (care trebuie golită de mai multe ori pe an, răspândește un miros neplăcut în caz de temperaturi ridicate și este un mediu propice dezvoltării microbilor și bacteriilor).
Citeste si:  Succesul unui salon de infrumusetare – aparatura si produse de calitate!

Desigur, foarte important este să mizeze întotdeauna pe un produs calitativ superior. Acest aspect îți facilitează obținerea unui nivel maximal de confort. În plus, fosele septice au un timp foarte scurt de montaj, nu necesită ajustări și sunt concepute pentru a se adapta oricărui tip de sol.

Citeste mai jos

Este perfect adaptabilă pentru o familie mică, medie sau extinsă (de luat în calcul faptul că, în medie, nevoile uzuale de apă ale unei familii medii, cu cinci membri, echivalează cu circa 1000 litri zilnic). Viața la țară (locuință de vacanță sau cu caracter permanent) se va modifica complet atunci când îți vei monta o fosă septică de calitate. Iar dacă ești interesat și de rezervoare apă sau butoaie vin, pe Legotank.ro găsești modele după preferință și necesități. Transformă-ți locuința într-un mediu în care igiena și curățenia impecabilă sunt la ele acasă!