Intr-o lume tot mai stresanta, mai obositoare si mai daunatoare, masajul a devenit o activitate fireasca si necesara. Fie ca e vorba de masajul facut de un specialist intr-un salon de masaj, fie ca e vorba de utilizarea unui fotoliu pentru un masaj chiar acasa, acesta ajuta enorm la eliberarea stresului acumulat care, daca nu este eliberat, poate avea repercursiuni grave asupra intregului organism.

In unele tari chiar exista multe locuri publice unde sunt puse fotolii de masaj, in special pentru cei ce nu au timpul sau resursele necesare sa ajunga la un salon de masaj.

Beneficiile masajului

Masajul, dupa cum se stie, are o serie de beneficii: relaxeaza muschii, articulatiile, tesuturile conjunctive, tendoanele, imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, reda mobilitatea articulatiilor, elimina stresul si echilibreaza sistemul nervos, dand o stare de bine generala atat fizic, cat si psihic. De asemenea, masajul are si functia de a mentine elasticitatea pielii si ajuta si la corectarea unei posturi gresite a corpului.

Masajul facut la salon

Daca optati sa mergeti la un salon, acolo veti gasi personal calificat care va va face masajul, intr-un cadru adecvat, stand intinsi pe un pat de masaj. Atunci cand masajul se face la salon, puteti discuta cu maseurul sa insiste pe anumite zone unde stiti ca aveti dureri mai mari de exemplu. Tot aici sunt folosite si uleiurile de masaj care fac minuni asupra organismului.

Citeste mai jos

O sedinta de masaj, pentru a fi cu adevarat eficienta, dureaza intre 45 si 60 de minute. In tot acest timp, maseurul va avea grija sa se ocupe de fiecare zona a corpului.

Fotoliul de masaj

Citeste si:  Mingea medicinala si beneficiile sale

Primul si cel mai important avantaj al fotoliului de masaj este faptul ca acesta va ajuta sa aveti parte de un masaj terapeutic si relaxant in confortul casei voastre. Puteti de exemplu sa il asezati in fata televizorului si sa urmariti serialele preferate in timp ce acesta va lucreaza fiecare parte a corpului, de la gat si pana la calcaie. Un alt avantaj este faptul ca puteti avea parte de acest masaj in orice zi, la orice ora din zi si din noapte si dureaza oricat doriti sau aveti nevoie.

Citeste mai jos

Fotoliile de masaj au preinstalate mai multe programe, in functie de zonele unde este mai mare nevoie de masaj, in functie de durata si de intensitatea masajului dorit.

Fotoliile de masaj de la Masatto

Masatto va pune la dispozitie atat fotolii de masaj accesibile tuturor, cat si fotolii de lux, cu tehnologie de ultima generatie, care promit o experienta unica a masajului chiar in confortul casei sau la birou.

Fiecare dintre fotoliile Masatto are ceva special, incepand cu design-ul, tehnologia si mecanismele folosite si pana la masajul propriu-zis pe care vi-l ofera. Ultimele 3 modele de fotolii lansate (Maia, Thai si Divina) sunt modele de top, din categoria de lux, si duc masajul la cele mai inalte culmi. Daca nu stiti care fotoliu vi se potriveste, le puteti testa gratuit intr-unul din showroom-urile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Sibiu sau Piatra Neamt.