In zilele noastre, cand petrecem din ce in ce mai mult timp in interior, trebuie sa avem grija cu lentilele pe care le purtam. Fie ca vorbim de munca de la birou sau de activitatile de relaxare acasa, este necesara o pereche de ochelari corespunzatoare, care sa asigure o vedere clara si fara efort, in interiorul unei camere.

In gama Nikon Lenswear exista lentilele cu profuzime extinsa, potrivite activitatilor desfasurate in interior. Astfel, sunt puse la dispozitie doua tipuri de lentile menite sa ajute purtatorul sa vada clar si confortabil aproape si in interiorul oricarei incaperi.

Home&Office

Lentilele Home&Office sunt recomandate persoanelor care sufera de prezbiopie. Aceasta afectiune apare, in general, la persoanele intre 40-50 de ani si se traduce printr-o diminuare a puterii de acomodare a ochilor, din cauza imbatranirii. Mai exact, cristalinul se subtiaza, nefiind indeajuns de elastic pentru ca ochiul sa poata acomoda.

Citeste mai jos

In acest sens, unele activitati, odata placute, sunt ingreunate: cititul, gatitul, privitul la televizor. Mai mult, lucrul la birou sau cu diverse dispozitive devine mult mai stresant, mai obositor si mai greu de realizat.

Lentilele Home&Office ofera o vedere clara pana la cativa metri, asigurand o vedere naturala si confortabila purtatorului. Cu o singura pereche de ochelari, pot fi efectuate orice activitati in interior, acasa sau la birou.

1

Soltes Wide

Cea de-a doua solutie oferita de Nikon Lenswear este purtarea lentilelor Soltes Wide. De asemenea, recomandate persoanelor prezbite, care au nevoie sa vada aproape si putin mai departe (1 metru), lentilele sunt si pentru cei care doresc un camp mai larg al vederii intermediare.

Citeste si:  10 citate despre leadership ale unor oameni celebrii

Lentilele Soltes Wide au fost concepute special pentru a permite purtatorilor sa vada clar atat aproape, cat si la distanta pana la limita biroului, fiind solutia ideala pentru lucru. Mai mult decat atat, lentilele ofera purtatorului o vedere confortabila si o performanta desavarsita, chiar si dupa purtarea indelungata. In fapt, sunt ideale pentru activitatile de lunga durata care solicita vederea aproape si cea intermediara.

Citeste mai jos

Asa ca nu trebuie sa ne mai ingrijoram cand petrecem prea mult timp la birou.

1 pm

Ambele lentile confera purtatorului o vedere clara, confortabila si naturala de aproape, fiind solutii de corectare a prezbitiei.

2 pm

Cel mai indicat este sa apelezi la un medic oftalmolog in cazul in care ai dificultati in a distinge corect de aproape, iti este diminuata vederea de aproape, ai disconfort ocular sau simti ca te soliciti prea mult pentru a efectua activitati ce implica vazul de aproape sau intermediar.

Iar daca acestea sunt lentilele pe care le doresti, iata o lista cu magazinele de optica partenere Nikon Lenswear din toata Romania, de unde poti sa le achizitionezi:

https://www.nikon-lenswear.ro/parteneri-nikon/