PRESTIGE MOB primeste de la GARANTA ASIGURARI intreaga suma de
5 milioane de EUR dupa incendiul de la Balotesti

Garanta Asigurari isi tine promisiunea de a fi un sprijin puternic pentru clientii sai si plateste diferenta de 4 milioane de EUR catre Prestige Mob, fabrica de mobila care a ars anul trecut in ceea ce presa a facut cunoscut sub numele de “incendiul de la Balotesti”. Dupa achitarea unui avans de 1 milion de EUR acum cateva luni, a plati diferenta pana la 5 milioane de EUR este un pas firesc catre stingerea tuturor obligatiilor de asigurator fata de clientul sau.

“Suntem constienti de faptul ca toti clientii nostri au nevoie de sprijinul nostru deplin, iar compania noastra face exact ceea ce promite: este acolo pentru ei atunci cand au cel mai mult nevoie de asta. Achitarea integrala a celor 5 milioane de EUR reconfirma soliditatea companiei noastre si repozitioneaza Garanta Asigurari drept unul dintre cei mai implicati jucatori de pe piata din Romania. Garanta Asigurari si-a sustinut clientul, Prestige Mob, pe parcursul intregului proces de reincepere a business-ului si de repunere in miscare a acestuia.” declara Theodoros BARDIS, Director General al Garanta Asigurari S.A.

Citeste mai jos

Despre Garanta Asigurari
Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata locala de asigurari si peste 50.000 de clienti, misiunea Garanta Asigurari este aceea de a intari securitatea financiara a clientilor sai, prin programe de asigurare adaptate nevoilor personale de protectie si de a oferi valoare actionarilor. Garanta reprezinta circa 100 de parteneri externi prin gestionarea de dosare de Carte Verde, fiind autorizati de Biroul Asiguratorilor din Romania (BAAR).
Compania are 15 reprezentante in marile orase din Romania si acopera nevoi de asigurare de viata si generale.

Citeste si:  Tips & tricks de la Travel Smart Forum - Cum sa faci din vacanta ta calatoria vietii tale

Aflati mai multe despre Garanta Asigurari pe website si pe platformele de social media: Facebook and LinkedIn.