Stilul modern devine din ce in ce mai apreciat si mai utilizat atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru cele exterioare, iar proprietarii de locuinte cauta mereu cele mai interesante idei de amenajari, elemente si decoratiuni prin care sa iasa in evidenta si care sa le transforme viziunea in realitate. Optiunile si sfaturile in materie de amenajari exterioare sunt astazi foarte vaste si in functie de viziunile noastre acestea pot fi puse foarte usor in aplicare cu articolele potrivite.

Stilul modern este caracterizat prin linii clare, prin elemente minimaliste, prin culori neutre si prin simplitate care denota bun gust si eleganta, iar daca interiorul locuintei tale este realizat in acest sens, cu siguranta exteriorul trebuie sa fie in aceeasi armonie. Partea exterioara a locuintei noastre o realizam evident in stransa legatura cu interiorul, iar daca ne-am axat pe un stil modern si curat, la fel trebuie sa continuam in aceasta sectiune. Pentru ca ne dorim ca locuinta noastra sa ne reprezinte, sa ne ofere confortul necesar si totodata sa iasa in evidenta prin notele personale pe care le introducem in amenajarea ei, iata cateva idei interesante pentru amenajarile exterioare in stilul modern:

Citeste mai jos

Porti din aluminiu, elemente moderne realizate dupa bunul tau plac

Primele elemente pe care le vedem in legatura cu locuinta noastra sunt portile si gardul pe care nu trebuie sa le alegem la intamplare, mai ales daca am optat pentru un stil arhitectural modern. In acest sens, alegerea unor porti din aluminiu si a unui gard realizat tot din acelasi material, elegante, moderne, rezistente in timp si care pot fi realizate si personalizate in functie de viziunea noastra, cu siguranta reprezinta optiunea perfecta in privinta acestor elemente exterioare.

Citeste si:  Slabeste rapid si pregateste-te de vara pe banda de alergat

Imbina spatiul verde cu elementele moderne

            Elementele naturale sunt foarte de usor de imbinat cu cele moderne, iar in stilul modern acest lucru este chiar reprezentativ. In acest sens, spatiile verzi din curtea locuintei noastre cu siguranta ne dorim sa arate bine, sa fie mereu ingrijite si de o culoare vie, motiv pentru care, pentru aleile circulate, opteaza pentru pavaje de dimensiuni medii si mari, in culori care sa se potriveasca cu estetica locuintei tale si cu care poti realiza modele interesante si diferite.

Pomisori ornamentali pentru un aspect diferit

            Pomisorii ornamentali pot deveni atractia din curtea locuintei tale si daca ai putin talent sau daca apelezi la serviciile unor profesionisti, aceste plante ornamentale pot deveni asemenea unor opere de arta, pot lua diferite forme, care de care mai interesante si mai impunatoare.

Jardiniere si ghivece interesante

            Daca ne dorim sa fim inconjurati de si mai multe plante verzi, pentru a ramane in stilul modern putem opta pentru niste jardiniere si ghivece ceva mai deosebite. Printre cele mai reprezentative modele de jardiniere ale stilului modern sunt cele dreptunghiulare si masive, insa in materie de ghivece, putem alege cele mai impresionante modele (inalte si elegante, dreptunghiulare si de dimensiuni medii sau chiar joase, in forma de chip de om etc.), deoarece diversitatea acestor elemente decorative este astazi foarte diversificata. Planteaza in ele flori si plante naturale pe care le consideri reprezentative viziunii tale si bucura-te de unicitatea locuintei tale sau opteaza pentru flori artificiale in cazul in care nu ai timp sa te ocupi de ele sau nu te pricepi la ingrijirea acestora!