Alegerea cadourilor potrivite pentru persoanele dragi este adesea privit ca un lucru dificil, in conditiile in care un cadou poate fi constituit din aproape orice. Intr-o astfel de situatie insa lucrurile ar trebui sa fie relativ simple daca tinem cont de faptul ca avem ceva idei despre gusturile persoanelor in cauza. Lucrurile insa se complica destul de mult atunci cand vorbim despre persoane pe care nu le cunoastem foarte bine, gasirea cadourilor potrivite se poate transforma desigur intr-o misiune aproape de imposibil.

Nu trebuie insa sa uitam de faptul ca rolul unui cadou este acela de a fura un zambet si de a aduce bucurie in sufletele celor carora il oferim. Desi este foarte putin probabil sa dam gres cu un cadou, cert este faptul ca ne dorim intotdeauna sa impresionam si sa alegem un cadou care sa se potriveasca perfect persoanei sarbatorite. Cadourile corporate sunt considerate drept o modalitate foarte prielnica prin care se pot lega relatiile dintre doua companii partenere, prin care se poate rasplati un angajat sau prin care se poate atrage aprecieri fata de lucrurile bine facute.

Citeste mai jos

Alegerea cadourilor corporate nu este un task tocmai usor avand in vedere ca in general aceste cadouri sunt considerate a fi niste cadouri mai de bun gust, mai formale. Dupa cum ai ghicit, un cadou corporate nu poate fi ales la intamplare, cel putin nu atunci cand iti doresti cu orice pret sa impresionezi. Pentru ca alegerea unui astfel de cadou este un lucru dificil in care trebuie sa ne punem imaginatia si creativitatea la contributie, am pregatit cateva idei interesante de cadouri corporate pe care sa le oferi in dar barbatilor si cu care nu vei da gres niciodata.

Citeste si:  București, 22 noiembrie 2017, Arval lanseaza aplicatia My Arval Mobile

 

 Iata asadar despre ce anume este vorba.

 

1. Roller de la celebrul producator Pelikan

            Instrumentele de scris de lux au reprezentat dintotdeauna idei de cadouri mai putin comune, dar care au avut intotdeauna impact. Un roller Pelikan, nu este un instrument de scris oarecare avand in vedere ca aceste pixuri dispun de un design special, au o calitate deosebita, ceea ce le transfroma in instrumente de scris atemporale, dar care ascund totodata in spatele lor povesti interesante care asteapta a fi spuse.

 

2. Seturi cadou pentru barbati

            Sticla de vin si clasica ciocolata au devenit in prezent niste cadouri cliseu am putea spune avand in vedere ca sunt mult prea comune pentru a le putea oferi intr-un context business, desi gestul in sine este desigur unul de apreciat. In acest sens, au fost create impresionantele seturi  cadou pentru barbati. Aceste seturi pot contine o serie de obiecte deosebit de utile pentru barbati, precum cravate, pixuri, papioane, breloc, portofel, ceas etc.

 

3. Ceasurile de mana de lux

            Ceasurile de mana sunt unele dintre cele mai indragite accesorii de catre barbati, motiv pentru care nu vei putea da nicodata gres cu un astfel de cadou. Un ceas de mana de lux este un accesoriu de care un barbat se va putea bucura o viata intreaga si va fi cu siguranta un cadou de care isi va aduce aminte mereu cu drag.