Poza Start-up Area 2016 (1) Poza Start-up Area 2016

Peste 1,9 milioane de locuitori romani cumpara online, Romania aflandu-se pe locul patru on randul tarilor europene cu cea mai mare crestere a vanzarilor din comertul electronic, conform studiului E-Commerce Europe, realizat in 2016.

Citeste mai jos

Peste 40 proprietari care doresc sa isi deschida un magazin online participa in 24 octombrie la Cluj-Napoca la Start-up Area, sectiunea special creata in cadrul evenimentului premium de comert electronic TeCOMM eCommerce Conference&Expo. Start-up Area se adreseaza proprietarilor care doresc sa isi dezvolte un magazin online, care vand produse pe platforme auxiliare sau celor care activeaza in industrie de mai putin de 10 luni. Sectiunea Start-up Area din cadrul TeCOMM este sustinuta de eMAG Marketplace, sistemul prin intermediul caruia partenerii eMAG afiseaza propriile oferte pe eMAG.ro.

TeCOMM sustine business-urile online la inceput de drum, prin asistenta si oportunitati reale de dezvoltare a industriei eCommerce din Romania, creionand inca o data, necesitatea sectiunii Start-up Area – Powered by eMAG Marketplace.

Primii pasi in deschiderea unui magazin online la TeCOMM

Start-up Area – Powered by eMAG Marketplace include sesiuni intensive de workshop-uri ce abordeaza tematici centrate pe alegerea platfomei online, retentia clientilor sau aspectele financiare necesare deschiderii unui magazin online in Romania. Evenimentul incurajeaza proprietarii startup-urilor online sa paseasca cu incredere intr-o industrie cu un real potential de succes, accesand informatii de la cei mai buni specialisti in domeniu.Sergiu Babasan

Printre speakerii care au confirmat prezenta la noua editie a evenimentului se numara Sergiu Babasan, Co-fondator Blugento, solutia de eCommerce ultra-performanta, construita pe platforma solida Magento. Sergiu activeaza de peste 10 ani in domeniile IT si vanzari si a condus mai multe proiecte software inainte de a se implica in Blugento Romania. In cadrul Start-up Area, Sergiu va aborda tematica 10 intrebari la care sa raspunzi inainte de a deschide magazinul online precum tipurile de livrari (internationale si nationale), gestionarea eficienta a comenzilor, alegerea celei mai bune solutii eCommerce, avantajele si dezavantajele detinerii unui stoc propriu, in raport cu alegerea serviciilor de dropshipping.

Citeste si:  TeCOMM: Romanilor nu le este frica sa plateasca cu cardul online

 

Cluj-Napoca – locul de intalnire al proprietarilor de magazine online in 24-25 octombrie

Pe langa sectiunea de Start-up Area – Powered by eMAG Marketplace din 24 octombrie, TeCOMM eCommerce Conference&Expo include in prima zi a evenimentului alte 4 scene cu tematici diferite, dar cu un element esential comun: aplicabilitatea in eCommerce. Profesionistii in marketing au oportunitatea de a opta pentru workshop-urile MarkDay Stage sau pentru masterclass-ul SEO, sustinut de Ovidiu Joita (CEO iAgency.ro). De asemenea, retailerii online au posibilitatea de a dezbate problemele reale ale magazinelor online din industria fashion, participand la The Catwalk Stage, iar antreprenorii pot opta pentru scena Antreprenor pe www.

Pe fondul tematicii generale ale acestei editii, Haute Couture your eCommerce business, in 25 octombrie, evenimentul reuneste speakeri de renume precum: Samuel Laurinkari (Head of EU Affairs, eBay), Minter Dial (President, The Myndset Company), Manuel da Costa (Conversation Optimation Expert, Effective Experiments) sau Carlo Terreni (General Director, Netcomm Suisse).

Evenimentul premium de comert electronic TeCOMM, organizat de agentia Libero Events, se afla la cea de-a 7-a editie in Cluj-Napoca si inglobeaza o comunitate de peste 3000 profesionisti in eCommerce. TeCOMM eCommerce Conference&Expo va avea loc in 24-25 octombrie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca unde vor participa peste 350 de proprietari ai magazinelor online si profesionisti in eCommerce. Inscrierile continua pe site-ul oficial: www.cluj.tecomm.ro.

Companiile care au inteles aportul pe care conferinta de eCommerce il are in dezvoltarea mediului de afaceri online si care sustin acest eveniment sunt:

Start-up Area: Powered by eMAG Marketplace

Gold Partner: Exponea

Parteneri: iAgency, DWF, Profitshare, Proclick, Marveii, The Factory Network, Blugento, Marveii, EuroGSM, Hosterion

Supported by: MxHost, Mready, Florăriile Magnolia, Conectoo

Recommended Payment Processor: Netopia mobilPay

Official Car: Autoworld

______________

Persoana de contact:

Ioana Chelmus, Junior Project Manager Libero Events, ioana@liberoevents.ro, 0773 392 397