Ca orice detaliu al nuntii, si rachetele de Revelion au rolul lor important. Daca consideri ca este de ajuns sa ai cateva artificii pe langa minunatul tort al mirilor, imagineaza-ti cum este sa strangi multimea de invitati afara, la o ploaie de artificii in momentul culminant al evenimentului.

Inca putin si sezonul nuntilor isi intra oficial in drepturi. E usor sa iti dai seama de asta! De regula, vremea se incalzeste si este numai buna de poze, restaurantele maresc preturile la meniuri si, bineinteles, inceputul sezonului de nunti este precedat de targuri specifice, de unde poti achizitiona orice ai nevoie pentru evenimentul tau important, mai putin materiale pirotehnice!

Citeste mai jos

Atunci cand marele eveniment nu este in sezonul rece, dar ai vrea sa impresionezi cu niste “bombe”, rachete de Revelion, artificii sau alte materiale pirotehnice spectaculoase, singura optiune certa pentru calitatea acestora este Ekopiro.ro.

Cine sunt cei de la Ekopiro.ro?

Pe scurt, un magazin online autorizat de articole pirotehnice si unicul loc sigur din care poti cumpara rachete de Revelion, petarde, artificii si multe alte produse pirotehnice de divertisment, dar si decoratiuni pentru evenimente.

Asa-numitele rachete de Revelion, pentru ca de obicei sunt folosite de Anul Nou, sunt proiectate pentru a fi utilizate in aer liber. Au viteza mare si se detoneaza in „drum” spre cer, la diverse distante de sol, in functie de capacitatile fiecareia. In mod sigur, toate iti vor oferi o explozie de sunet si stelute colorate, iar tu trebuie doar sa te hotarasti pentru ce variante sa optezi.
Rachetele de Revelion sunt fluieratoare, cu diferite efecte: de trompeta de start si bubuieli la explozie, cu parasuta, ploaie de foc, rachete de semnalizare multicolore, rachete bazooka cu efecte sclipitoare aurii si argintii si multe alte tipuri, fiecare cu efecte si particularitati individuale.

Citeste si:  BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

Daca alegi sa utilizezi rachete de Revelion la nunta ta, atunci ar trebui sa tii cont de faptul ca, spre deosebire de unele artificii inofensive de interior, acestea pot fi detonate exclusiv in aer liber, iar recomandarea celor de la Ekopiro este de a fi utilizate in zone sigure, fara vegetatie uscata sau produse inflamabile.

Citeste mai jos

Din fericire, nu se pot gasi pretutindeni rachete de Revelion, petarde, artificii si altele, asa cum se intampla in sezonul rece. Acum vei sti cu siguranta ca articole pirotehnice achizitionate de la Ekopiro vor functiona ireprosabil, fara surprize neplacute precum cele achizitionate din piata sau de la vanzatori ambulanti.

Chiar daca nu ai mai detonat astfel de rachete de Revelion, nu trebuie sa iti fie teama. Citeste instructiunile de utilizare ce insotesc produsul, infige racheta in pamant sau intr-o ladita cu nisip, in plan vertical, si apoi da foc fitilului. Asigura-te totusi ca ai in preajma ta si o galeata cu apa, in lipsa altor surse de stingere a focului. De asemenea, nu lasa copiii sau animale de companie nesupravegheate in preajma materialelor pirotehnice si evita pe cat posibil sa lasi rachete de Revelion pe mana persoanelor aflate in stare avansata de ebrietate.

Tu cu ce rachete de Revelion iti vei impresiona invitatii?