Rodbun comercializeaza ingrasaminte chimice de calitate, la preturi competitive, destinate sa contribuie la recolta bogata a fermierului roman.

Rodbun, companie de produse si solutii in domeniul agricol, cu capital 100% romanesc, comercializeaza, printre altele si ingrasaminte chimice. In stoc, acestia ofera o gama larga de produse de cea mai buna calitate, printre care: Supermineral, Fertillo NP 5.25.0, Fertillo NPK 5.20.9, Fertillo Azot PLUS 30.36.

Citeste mai jos

Supermineral este un ingrasamant obtinut prin macinarea fina a algelor marine. Este cunoscut pentru cea mai mare concentratie de calciu si magneziu din Romania. Este destinat solurilor cultivate cu plante deoarece ofera acestora rezistenta crescuta la frangere si cadere. Mai mult, are un rol esential in dezvoltarea sistemului radicular si al tulpinilor.

Fertillo NP 5.25.0 are in compozitie un continut mare de fosfor si unul redus de azot. Datorita concentratiei de fosfor, ofera culturilor agricole toate elemenetele nutritive de baza. Calciul care se regaseste in compozitia acestuia creeaza microzone de PH neutru ce contribuie la absorbtia nutrientilor chiar si pe terenuri acide. In plus, sulful si magneziul favorizeaza cresterea vegetativa, fotosinteza, cicatrizarea ranilor, germinarea semintelor si contribuie la rezistenta plantei fata de seceta, ger si boli.

Fertillo NPK 5.20.9, pe langa nutrientii de baza, prin continutul bogat de microelemente, asigura dezvoltarea armonioasa a plantelor. Printre acestea se numara: zincul, benefic in procesele enzimatice ale plantelor, borul ce previne ingalbenirea frunzelor tinere si creste rezistenta fata de bolile foliare, cuprul ce asigura lignificarea peretilor celulari si creste rezistenta la frangere, cadere si boli si fierul esential in fotosinteza care contribuie la elaborarea si mentinerea clorofilei in plante.

Citeste si:  Cum a fost la HR Summit Iasi, editia 2017

Fertillo Azot PLUS 30.36 se bucura de o nutritie bogata, avand cel mai bun raport intre azot si sulf. Cele doua elemente nutritive participa la procesele biologice de baza, fiind importante in procesul de formare al aminoacizilor si al clorofolei. Ingrasamantul ofera o actiune eficienta si maximizata pe toate tipurile de sol prin existenta unui PH neutru. Mai mult, este o solutie superioara a ingrasamitelor azotoase clasice prin concentratia de azot apropiata de cea a azotatului de amoniu, alaturi de ph-ul neutru si adaosul de sulf, necesar tuturor culturilor.

Pe langa ingrasamintele chimice superioare, Rodbun mai comercializeaza si o gama larga de produse necesare oricarui agricultor roman: seminte, ingrasaminte foliare, biostimulatori, produse fitosanitare si pesticide.