Este pentru a doua oara cand vorbim cu Camelia Dinu, fondator si instructor al Scolii de Dans SobiS, pentru ca ne motiveaza sa vedem cum oamenii care fac ceea ce le place, care isi transforma pasiunea in business si profesie, reusesc sa evolueze pe zi ce trece.

Citeste mai jos

De curand, Camelia a ajuns sa fie si directorul clubului elevilor la care preda, ceea ce este o mare reusita profesionala si un pas in plus in evolutia ei continua. In acelasi timp, dezvolta proiecte noi si noi cu scoala ei de dans si se implica in din ce in ce mai multe activitati. Discutam cu ea, asadar, pentru a avea sansa de o lasa inca o data sa ne inspire, sa ne motiveze si sa ne ofere cateva sfaturi pentru reusita profesionala.

 • Camelia, ne poti spune care au fost cele mai mari schimbari profesionale pe care anul 2016 ti le-a adus

Anul 2016 a fost un an incarcat, solicitant, dar un an frumos, cu rezultate binemeritate si de recunoastere ale echipei mele – Trupa SobiS – calificari la concursuri importante nationale si internationale dintre care amintim: Dance World Cup cu finala in Canada, ESDU Dance Star – Porec, Croatia si participarea in vara la Open Dance Fest – Loret del Mar, Spania, iar pe plan profesional, o data cu inceperea noului an scolar 2016 – 2017 numirea in functia de director al Clubului Copiilor sector 4, Bucuresti.

 • Pe care dintre ele le consideri cele mai importante? De ce?

Ambele activitati sunt importante, Trupa SobiS fiind “copilul meu” si satisfactia muncii mele ca si coregraf si coordonator al trupei, iar cea de a doua – o noua etapa, o provocare dupa 20 de ani vechime in invatamant, careia sper sa-i fac fata cu brio avand in vedere cerintele functiei, dar si degradarea invatamantului preuniversitar actual. – “Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere.” – R. Brasillach

 • Cum reusesti sa faci fata noilor provocari? Ne dam seama ca odata cu noile proiecte care te implica in mod direct, si numarul responsabilitatilor si lucrurilor pe care trebuie sa le faci a crescut. Cum le organizezi? Cum le prioritizezi?

Sunt o persoana dinamica, imi place ceea ce fac si atunci nu e loc de cale intoarsa, insa mai exact o buna organizare a timpului profesional, dar si a celui personal, o agenda bine pusa la punct fara timpi morti, cu siguranta in cazul meu dau randament.

 • Sa le luam pe rand. Scoala de Dans SobiS. Stim ca in aceasta perioada tocmai v-ati alaturat unei cauze nobile si copiii din trupa de dans SobiS vor dansa pentru copiii cu autism. Ne poti spune mai multe despre acest proiect?
Citeste si:  Interviu Giorgiana Lazar - Director Operational Sanador: "Viata este mult mai frumoasa, daca alegi sa o traiesti!"

Scoala de dans SobiS participa si se alatura de fiecare data cu drag, actiunilor si evenimentelor cu act caritabil, cu strangere de fonduri in special pentru copii – alaturi de Asociatia M.A.M.E si Kangoo Club Romania sunt alaturi de copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave – si aici amintim de evenimentul care are loc anual – “Kangoo Jumps pentru viata!”, Asociatia Pavel,  iar de curand si mai exact sambata 15 oct,. orele 14:00, la Lotus Sport Club – “Trupa SobiS danseaza pentru copiii cu autism”.

 • Te felicitam din suflet pentru inititiva si pentru implicare. Spune-ne cum putem noi si cititorii nostri sa va sustinem. Meritati din plin, atat voi, cat si cei pentru care veti dansa.

Va multumim frumos!

E o petrecere caritabila cu muzica si dans, cu concursuri si premii surpriza, cu distractie si energie la care asteptam sa ni se alature multi copii pentru a reusi sa strangem banii necesari ce vor fi nalocati proiectului “Evaluare gratuita si diagnostic timpuriu in autism – sansa catre recuperare.”

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

 • Portal Management Interviuri antreprenori de succes

  Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Contul in care se vor depune donatiile este RO90INGB0000999905827148, ING BanK, Giurgiului – Asociatia Evolution Center – Healt About Soul and Mind.

 • In ce alte directii te gandesti sa dezvolti acest proiect?

M-am gandit si i-am propus doamnei psihoterapaut Diana Zanfir, care este presedintele Asociatiei amintite mai sus, ca ar fi o idee buna daca am reusi ca macar 1 data pe luna, sa aiba loc un astfel de eveniment/petrecere caritabila pentru copii, care sa se desfasoare in unitatile scolare, astfel incat copiii sa ajute alti copii.

 • Acum, sa revenim la numirea ta in functia de director al Clubului Elevilor. Care sunt cele mai mari satisfactii pe care le aduce dupa sine acest eveniment?

Efortul meu nu a fost in  zadar, munca mea da roade dupa multi ani de daruire si sacrificii – e o evolutie frumoasa si o recunoastere a  contributiei mele adusa in invatamant…

 • Transmite, te rugam, acum, la finalul acestui interviu, cateva principii care pe tine te-au ajutat cel mai mult sa evoluezi  profesional, din toate punctele de vedere.

Pasi marunti, dar siguri, ambitie, seriozitate, tact, perseverenta!

“ Pune-te la treaba din toata inima si vei reusi. Competitia este atat de mica…” – Elbert Hubbard