Scapa de volumul incarcat de documente pe care le predai lunar contabilului. Urmareste-ti toate informatiile contabile chiar pe telefonul tau! Keez aduce tehnologia marilor companii la accesibilitatea companiilor mici. Firma de contabilitate Keez ofera servicii complete de contabilitate digitala, adica acces in timp real la toate datele si raportarile financiare ale companiei tale.

Fie ca ai un IMM sau un start-up, business-ul tau nu poate functiona fara o evidenta contabila riguroasa. Pentru ca afacerea ta sa functioneze corespunzator, trebuie ca aceasta sa aiba parte de o planificare si o organizare optima, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, ai nevoie de un sistem de raportare bine pus la punct.

Citeste mai jos

Keez iti ofera servicii impecabile cu tarife bune pentru contabilitate digitala. In functie de nevoile tale, Keez iti personalizeaza pachetul tarifar, punandu-ti la dispozitie servicii impecabile, rapide si raportate permanent: intocmire contabilitate financiara, depunere declaratii taxe si impozite, intocmire jurnal de TVA si balante, realizare bilant, intocmire registre contabile obligatorii, realizare documente salarizare&ITM.

Aplicatia digitala Keez.ro, inlocuieste contabilitatea clasica si usureaza mult munca antreprenorului, care este preocupat de maximizarea profitului afacerii. Procesul este unul simplu si rapid, in sensul ca faci o poza cu telefonul documentului ce trebuie inregistrat, iar odata incarcat in aplicatie, documentul ajunge la noi si este procesat de catre experti contabili. Este destul de simplu, nu? In aplicatie gasesti toate documentele si vei alege situatia ta contabila.

Daca ai indoieli in ceea ce priveste securitatea, nu te ingrijora. In spatele aplicatiei lucram cu experti contabili care vor avea grija de tot ce implica un serviciu contabil complet. Avantajul este timpul, pe care nu trebuie sa il mai irosesti, dar si usurinta cu care poti ajunge rapid la ducumentele tale, prin dispozitivele de care esti inconjurat in fiecare zi: laptop, PC, tableta, telefon.

Citeste si:  In 2021 peste 4 milioane roboti vor lucra cot la cot cu oamenii

Citeste mai jos

Daca iti doresti servicii de contabilitate online de cea mai buna calitate, toate la tarife bune si personalizate in functie de nevoile afacerii tale, Keez este solutia ta. Eficientizeaza-ti afacerea si preocupa-te de succesul companiei, fara sa-ti mai faci griji de responsabilitatile ce tin de contabilitate.