In 7 – 8 martie  2017 ne reintalnim la TeCOMM Bucuresti, trendsetter in materie de eCommerce in Europa de Est, alaturi de peste 300 proprietari ai magazinelor online – profesionisti in eCommerce, influenceri si jucatori importanti din industrie.

Ilya Kretov, General Manager al eBay pe 120 de piete prezent la TeCOMM Bucuresti

0ce9c4e9-4b1d-4009-9b4e-458a44d593e3

Citeste mai jos

Ilya Kretov, General Manager eBay pentru Rusia si tarile emergente din Europa, prezinta pentru prima oara la Bucuresti cum sa vinzi cu success pe eBay si pe piata internationala. Anterior, Ilya Kretov a ocupat functia de Manager General Adjunct, Marketing, Rusia si Europa Emergeta.

S-a alaturat eBay, care intermediaza vanzari anuale de 84 de miliarde de dolari, in 2013, ca Director de Marketing al companiei.

…citeste mai multe -> 

Vizibilitate digitala si insight-uri de la Alibaba la TeCOMM

2881f9ce-be90-4713-846a-2dc51f8625f4

Alaturi de Ilya Kretov, va fi prezenta in 7-8 martie la TeCOMM Bucuresti, Adriana Lyon-Shaw, care a activat ca Marketer la Alibaba.com. Adriana are o experienta de peste 15 ani in marketing – atat online, cat si offline, in diferite industrii, cu o inclinatie pentru partea digitală.

Citeste mai jos

Ea le va oferi proprietarilor de magazine online sfaturi si trucuri de promovare in mediul digital – tot ce trebuie sa stie despre vizibilitatea digitala.

…citeste mai multe -> 

Prezentari, dezbateri, workshopuri pe agenda TeCOMM

Pe parcursul celor doua zile, TeCOMM va cuprinde sesiuni de prezentari, workshopuri, dezbateri si zona expozitionala pentru interactiunea cu potentiali clienti. Scopul conferintei este acela de a educa, inspira si gasi noi solutii pentru provocarile inerente domeniului.

Citeste si:  Sponsorizare, notorietate si marketing

Peste 30 speakeri ofera insight-uri pretioase care vor viza cresterea vanzarilor in eCommerce, imbunatatirea content marketing-ului, modul in care tehnologia mobila influenteaza evolutia business-urilor sau emergenta retelelor sociale.
Inscrie-te acum!