eBay, pionierul comertului electronic inca din 1995, vine in premiera la TeCOMMeCommerceConference&Expo, evenimentul premium de comert electronic din Europa de Est.

 

Samuel Laurinkari speaker TeCOMM 2017 (1)Samuel Laurinkari, Head of EU Affairs in cadrul eBay, transmite in cadrulevenimentului de eCommerceprincipalelemodelecomerciale ale secolului 21 simodalitatileprin care magazinele online devinrelevante la nivel global. Inainte de a se alaturauneiadintrecelemaimaricompaniimultinationale in comertul electronic, Samuel a lucrat in relatiiguvernamentalepentru LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton.

 

eBay – lider global in comertul electronic

In 2016, eBay a fostclasificatacafiindunadintrecelemaimaricompanii de comert electronic din Statele Unite cu peste $31 miliarde in 2016 siceamaivizitataplatforma in comertul electronic din Statele Unite,potrivit statistica.com. In al doileatrimestru din 2017, eBay ainregistratpeste 171 milioane de utilizatoriactivi.

 

93% dintrecompaniilemiciprezentepe eBay Marketplace sunt implicate in export, 80% exporta in peste 4 tari, iar 40% dintreacesteaexportapemaimult de 4 continente. […]. Printehnologie, potiajunge relevant in regiunea ta inca din prima zi, poticreaoportunitatisicrestepiatapanadeviilider global”, a declarat Samuel Laurinkari.

 

Cum sa faci comert electronic dincolo de banal, la TeCOMM Cluj-Napoca

Citeste mai jos

Trendurile la nivel global marseaza in directia personalizarii: de la produse custom-fit la experiente de cumparare care atrag utilizatorul pe site si il retin ca intr-un ecosistem. Tematica noii editii TeCOMM este Haute Couture eCommerce si propune o abordare dincolo de banal cu accent pe detalii, experiente de cumparare adaptate consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformei de eCommerce sau gasirea echilibrului intre asteptari si rezultat.

 

Carlo Terreni speaker TeCOMMManuel da Costa speaker TeCOMM Cluj

 

                            NOU la TeCOMM: The Catwalk Stage, Masterclass SEO sau Entrepreneurship Stage

 

Peste 2500 proprietariaimagazinelor online siprofesionistii din industriefacpartea din comunitateaTeCOMM, cu scopul de a-sicunoastemai bine oportunitatile de dezvoltaresi de business.

Piata de fashion retail din Romania a cunoscut o crestereaccelerata, astfelca in 2016 a fostestimata la 3,13 miliarde de euro, fiindsustinuta de peste 18.000 de retaileri din industrie, potrivit MKOR Consulting. Pentru a aduce un plus valoareindustriei de fashion, TeCOMM include in acest an conferinta The Catwalk Stage din 24 octombriededicataexclusivretailerilor care activeaza in aceastaindustrie.

Citeste si:  Ce sfaturi ne dau 5 femei de cariera din Romania, despre leadership feminin si cariera

 

TeCOMM include in 24 octombriesimasterclass-ul SEO sustinut de specialistulOvidiuJoita (Owner, iAgency) ce are o experienta de peste 17 ani in marketing sipublicitate online. Masterclass-ul SEO va include tematiciaxatepece se afla in spatelepaginii web Google.com, indexarea Google, analizasistrategia SEO, optimizare on/off page sau KPI pentruserviciile SEO.

 

Antreprenorpe www?

Safiiprezent in online implicasinumeroaseresurse offline precum: resursaumanaspecializata, cercetare continua, tehnici de management, motivareaangajatilorsaurezolvareasituatiilorpunctuale cu care se confrunta un antreprenor. Manuel da Costa, fondatorul Effective Experiments, prezinta in cadrulnoiisectiuni Entrepreneurship Stage unadintresolutiileghidate de A/B testing pentru business-urile din online saupentruechipeperformante. Manuel practica CRO de 5 anisi a colaborat cu numeroasecompanii de comert electronic pentru a le imbunataticonversiilesiveniturile.Forumul de discutii din cadrul Entrepreneurship Stage reunesteproprietarii de magazine online care dorescsaisidezvolte business-ul online.

 

Pentruceiaflati la inceput de drum, organizatorii au pregatitsectiuneaStart-up Area care cuprindeworkshopuri dedicate peteme de interesprecum: alegereaplatformei online, crestereabrandului, online marketing sauconversii.

 

TeCOMMeCommerceConference&Expo are locintre 24-25 octombrie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca sireunestepeste 350 proprietariaimagazinelor online siprofesionisti din industrie. Inscrierile continua pe site-uloficial: www.cluj.tecomm.ro. Evenimentulesteorganizat de Libero Events, agentia de evenimentesi PR, B2B si B2C din Romania.

Citeste mai jos

Companiilecare au intelesaportulpe care conferinta de eCommerceil are in dezvoltareamediului de afaceri online si care sustinacestevenimentsunt:

Parteneri: iAgency, DWF, Profitshare, Proclick

Supported by: MxHost, Mready

Recommended Payment Processor: Netopia

Official Car: Autoworld

______________

Persoana de contact:

MadalinaHodorog, Project Manager Libero Events, madalina@liberoevents.ro, 0741401399

Pagina de Facebook: www.facebook.com/TeCommRO/