In perioada martie – iunie 2019 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor.

Analizeaza, proiecteaza si imbunatateste procesele operationale – inscrie-te acum la programul Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor!

Cui se adreseaza cursul:

 

Cursul este util persoanelor care detin o functie de manager de operatiuni, dar si celor care aspira la o astfel de pozitie manageriala.

De asemenea, se adreseaza managerilor sau personalului de executie care isi desfasoara activitatea in alte arii functionale de management decat operatiunile, consultanti de business si antreprenori, care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele referitoare la cresterea eficientei derularii afacerii.Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

 

Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Citeste mai jos

Programul poate fi platit si in rate (pana la 3 rate); pentru lista de preturi Click aici.

Citeste mai jos

Detaliile evenimentului

Cand

Martie – Iunie 2019

Unde

BUCURESTI
Sediul central CODECS
Str. Agricultori 37-39, sector 2

Tutorii detin certificari profesionale cu recunoastere internationala in management si sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniu, astfel incat pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale.

Peste 30 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de management. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa alegeti cea mai accesibia si profesionista cale catre o cariera in management!

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn, CODECS. 

Citeste si:  14 Noiembrie 2014 - Training intensiv “Cresterea eficientei in procesele de recrutare”