Cost startup: sub 2.000 euro

In zilele noastre lumea se afla intr-o graba continua, asa ca, este foate usor sa te simti obosit, frustrat sau stresat. Daca iti place sa ajuti oameni, ai o anumita inclinatie catre domeniul sanatatii si ai acea atingere vindecatoare care detensioneaza muschii incordati si calmeaza starile de nervi, atunci poti transforma in realitate visele relaxarii prin oferirea serviciului mobil de masaj.

Te vei deplasa la domiciliu sau la birouri purtand cu tine un scaun sau o masa de masaj, uleiuri relaxante si o muzica linistitoare. Ai putea face asta chiar si deplasandu-te pe plaja, in mall-uri sau chiar in aeroporturi, bineinteles cu permisiunea autoritatilor corespunzatoare.

Citeste mai jos

Un mare avantaj al acestei afaceri este reprezentat de costurile minime de pornire. In plus, vei avea nevoie de cateva cunostinte de baza despre masaj, o empatie pentru oameni si un caracter linistitor.

 

Piata

Clientii tai pot fi directori de companii suprasolicitati de un volum mare de munca, antreprenori care stau foarte mult la birou, mame casnice, sportivi etc.

Ai putea sa imparti pliante prin care sa iti promovezi serviciile in zonele in care stii ca s-ar putea afla potentiali tai clienti. De asemenea, ai putea lasa astfel de pliante si la centre SPA, centre fitness sau magazine cu specific sportiv.

Ai putea chiar sa oferi, in schimbul publicitatii, cateva sedinte de masaj pentru a strange fonduri in scopuri caritabile.

 

Echipament necesar

Vei avea nevoie de un scaun sau o masa de masaj, o selectie de lumanari parfumate cu efecte terapeutice, uleiuri relaxante, cateva prosoape curate, un mic casetofon si un CD cu muzica de relaxare.

Citeste si:  Freelance Copywriting ca si idee de afacere la domiciliu