Asociația Educaționala OPV organizeaza NM Forum,
eveniment dedicat domeniului vanzarilor directe

 

Asociația Educaționala Opțiuni Pentru Viitor, prin proiectul MLM News, organizeaza Network Marketing Forum, conferința dedicata profesioniștilor in vanzari directe și network marketing. Evenimentul va avea loc sambata, 28 martie 2015, la Centrul Expozițional ROMEXPO, sala Nicolae Titulescu, incepand cu ora 10:00.

Citeste mai jos

Network Marketing Forum este o platforma informaționala și educaționala pe nișa zonei de vanzari directe, care iși propune in primul rand crearea spațiului propice schimbului de experiența intre profesioniștii din industrie și consolidarea acestei industrii in Romania.

Conferința din 28 martie nu este numai premiera NM Forum, ci si primul eveniment informational si educațional care se adreseaza tuturor persoanelor implicate in aceasta zona antreprenoriala. De asemenea, NM Forum este o platforma accesibila persoanelor deschise catre optiuni noi antreprenoriale sau de suplimentare a veniturilor si care doresc sa se informeze vizavi de acest domeniu, printr-o intalnire directa cu lideri de top din Romania.

NM Forum vine intr-un context in care opțiunile antreprenoriale oferite de companiile de vanzari directe reprezinta o soluție economica reala și o opțiune financiara de viitor. Conform ultimelor statistici oferite de Federația Mondiala a Asociațiilor Companiilor de Vanzari Directe (WFDSA), vanzarile globale in domeniul de network marketing s-au ridicat la 178,5 miliarde de dolari in anul 2013, forța de vanzari la nivel mondial fiind de 93 de milioane de parteneri independenți. in Romania,  industria vanzarilor directe a crescut cu 2,3% in 2013, comparativ cu anul anterior, inregistrand vanzari de 321 de milioane de dolari și 292.561 de distribuitori independenți.

Tema – Leadership prin Network Marketing – va fi abordata, prin prisma viziunii personale, de o serie de parteneri independenți de elita și lideri din top managementul unor companii de vanzari directe.

Speakerii evenimentului:

 • Valentin M. Ionescu, consultant in management, fost ministru al Privatizarii
 • Cristian Onețiu, cofondatorul companiei Life Care
 • Luminița Mirescu, liderul nr. 1 in Oriflame Romania
 • Edy Ardeleanu, liderul MonaVie Romania
 • Loredana Diana Cismas, Diamant Nu Skin
 • Constantin D. Pavel, fondatorul sistemului Self Coach
 • Gabriel Tudor Balanescu, director de marketing la Forever Living Products Romania
 • Elena Raducu, concesionar autorizat Tupperware
 • Iulian Prigoreanu, cofondator MLM News, presedintele AEOPV.
Citeste si:  Modalitati pentru a-ti diferentia mesajul de promovare

Invitatul special al evenimentului: Andy Szekely, autor, trainer, speaker.

Moderatorii evenimentului vor fi Orlando Petriceanu, actor si regizor, si
Cristina Baranescu, cofondator MLM News.

Parteneri media: Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, Portal Management, The Markers.

Biletele se gasesc la vanzare pe platformele myticket.ro, bilete.ro, biletoo.ro, precum si pe site-ul www.nmforum.ro sau la telefon 0722.630.598 (persoana de contact Cristina Baranescu).

 

Despre MLM News

MLM News (www.mlmnews.ro) este primul site de știri de network marketing din Romania.

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

 • Portal Management Marketing si Branding

  Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Lansat in 2012, MLM News s-a consolidat pe piața de media online drept o sursa informaționala și educaționala credibila dedicata industriei de vanzari directe.

Atat fondatorii sai, cat și intreaga echipa activeaza in domeniul de network marketing, avand parteneriate cu diferite companii, ceea ce pune din start bazele unei viziuni obiective, echidistante.
Despre AEOPV

Asociația Educaționala Opțiuni Pentru Viitor (AEOPV) acopera zona de contribuție sociala a brandului comercial OPV (Opțiuni Pentru Viitor).

Misiunea demersului educațional al OPV este promovarea nivelului de dezvoltare personala care sa asigure echilibrul intre planurile importante din viața fiecarui individ.

in acest sens, OPV a fondat Asociația Educaționala Opțiuni Pentru Viitor, al carei obiectiv este acela de a sprijini cat mai multe persoane in a identifica noi opțiuni profesionale și a le indruma in noua direcție aleasa sau in a-și mari nivelul de competențe astfel incat sa devina performeri de top in domeniul in care activeaza deja.