Garderoba noastra reprezinta toate piesele vestimentare, accesoriile si bijuteriile care ne reprezinta stilul personal si pe care le imbracam atat in activitatile zilnice, la job sau la evenimente mai importante. In garderoba noastra cu siguranta se regasesc si produse vestimentare la preturi mai accesibile, cat si articole pentru care am cheltuit o suma mai insemnata de bani, insa toate ne plac, le purtam cu drag si mai mult decat atat, ne dorim sa le mentinem fara cusur pentru o perioada cat  mai indelungata de timp.

Pastrarea intacta a produselor vestimentare nu este intotdeauna posibila, deoarece daca ne plac atat de mult, cu siguranta ne dorim sa le si purtam, motiv pentru care apar si semnele de uzura, insa un alt aspect care poate afecta materialul, forma, culoarea acestora este si modul in care le depozitam si le pastram in sezonul pentru care sunt potrivite. In acest sens, pentru a avea o garderoba organizata si  a pastra produsele vestimentare intr-o forma cat mai buna, iata cateva sfaturi utile:

Aranjeaza-le si organizeaza-le in functie de anotimp

            Organizarea garderobei si a sifonierului nu este o treaba facila, mai ales in cazul in care nu dispunem de foarte mult spatiu. In acest sens, in functie de anotimpul prezent, scoatem si aranjam hainele potrivite acestuia, pe cand celelalte ar trebui depozitate intr-un mod cat mai sigur si mai ferit de praf, soare direct etc. Asadar, cum toamna isi face tot mai simtita prezenta, putem incet sa reorganizam garderoba si sa depozitam hainele de vara in geamantane, in cutii. in saci vacuum, in organizatoare speciale pentru haine etc. Solutiile de depozitare pentru haine sunt diverse, insa principala noastra grija ar trebui sa fie pastrarea lor intr-o forma cat mai buna si mai sigura.

Citeste mai jos

Modul in care le aranjam este de asemenea foarte important

            Indiferent de spatiul de care dispunem, trebuie sa gasim cele mai bune metode prin care sa il folosim inteligent si sa avem loc pentru toate lucrurile necesare. In acest sens, una dintre cele mai bune metode prin care putem piesele vestimentare este urmatoarea: tricourile, bluzele, hanoracele le putem aseza pe umeraje, iar in partea de jos a dulapului, avem destul loc pentru a impatura frumos pantalonii. Lenjeria o punem evident in sertare, iar pentru a pastra o ordine, organizatoarele reprezinta cea mai buna achizitie in acest sens. Gecile, paltoanele, rochiile de vara, cele lungi de eveniment, costumele etc. trebuie asezate obligatoriu pe umeraje rezistente, iar daca materialele sunt mai pretentioase, husele ne vor ajuta sa le pastram in cea mai buna forma.

Citeste si:  BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

Citeste mai jos

            La fel ca si hainele, pantofii trebuie depozitati si pastrati in siguranta

            Unele dintre cele mai insemnate achizitii sunt reprezentate de pantofi, iar daca am ales ceva calitativ, cu siguranta ne dorim sa ii pastram intr-o forma cat mai buna. Fie ca este vorba despre pantofi cu toc de la Trendaffair, cu talpa joasa, despre cei potriviti pentru sezoanele reci sau cei pentru vara, mai ales daca am optat pentru un material calitativ sau pretentios precum este pielea naturala, catifeaua, matase etc., cu siguranta trebuie sa le acordam o ingrijire mai aparte. De multe ori, din lipsa de spatiu nu putem pastra cutiile pantofilor, iar o metoda sigura prin care ii putem depozita si pastra in cea mai buna forma este prin utilizare de folie de ambalare pe care o putem achizitiona in functie de nevoile noastre (cu bule, cerata, antistatica, tip punga etc.)

            Metodele de organizare a garderobei sunt multiple si putem apela la diverse solutii si organizatoare pentru a folosi cat mai inteligent spatiul de care dispunem. Cu putina atentie, curatate si spalate la timp, rulate in functie de sezon si necesitati, cu siguranta vom avea o garderoba organizata si de care ne vom putea bucura mult timp.