Competitia din industria videochatului este intr-o continua crestere in Romania. Desi formeaza, in continuare, destul de multe pareri controversate, videochatul este o activitate de interes pentru tot mai multe persoane motivati sa parcurga o cariera in acest domeniu. Experienta pozitiva a persoanelor angajate in cadrul celui mai important studio de videochat din Romania – Studio 20 – reuseste sa determine o serie de bune practici care sunt luate ca model si de alte studiouri din Romania.

Aceste bune practici exprimate si prin pareri despre Studio 20 au avut ca rezultat numeroase premii castigate de acest studio, in cadrul mai multor festivaluri internationale, dar ceea ce a atras si mai mult atentia sunt veniturile obtinute de modelele care lucreaza la acest studio de videochat. De exemplu, poti castiga chiar si pana la 10.000 de dolari pe luna lucrand intr-un mediu prietenos,  purtand conversatii cu membri din toate tarile lumii.

Citeste mai jos

Asadar, prin intermediul unor pareri despre Studio 20, putem recunoaste foarte usor astazi tendintele de dezvoltare in mediul digital si potentialul aplicatiilor disponibile care faciliteaza accesul la numeroase tipuri de activitati online menite sa creeze legaturi intre oameni.

Tendintele videochatului in 2018 – Pareri Studio 20

Precum in cazul promovarii pe social media sau postarea de video-uri pe youtube, mediul online permite tot mai multor oameni sa castige bani, ghidati fiind doar de pasiunea lor. Si, da, e adevarat. In anumite situatii, te poti bucura de un venit de 3-4 ori mai mare decat venitul mediu pe economie. Si pentru ca experienta este intotdeauna in avantajul celor care vor sa fie cei mai buni, in orice domeniu de activitate, in anumite cazuri poti castiga chiar si cateva zeci de mii de dolari pe luna.

Aceasta este si experienta Alexandrei din Timisoara care, inainte de a se alatura echipei de la Studio 20, lucra intr-un club de noapte ca animatoare si care ne-a impartasit cateva pareri despre Studio 20:

„Am ajuns sa lucrez la Studio20 in urma unei experiente neplacute intr-un club de noapte, unde lucram ca animatoare. Desi aveam un program obositor, in special in weekend-uri, la finalul lunii vedeam ca nu castig suficient cat sa imi pot permite un trai decent, lucru care m-a intristat foarte tare. Intamplarea a facut ca o prietena de-a mea care facea videochat sa imi spuna, cand am iesit la o cafea, cat de bine ii merge la Studio20, ea lucrand de cativa ani la acest studio, in Timisoara. Acele pareri despre Studio 20 pe care le-am auzit de la ea mi-au dat curajul sa plec de la clubul acela de noapte. La scurt timp am mers la un interviu la Studio20 si viata mea a inceput sa arate cu totul altfel!

Citeste si:  CSR Overview 2018 – o retrospectivă despre responsabilitatea socială și practicile de sustenabilitate în România

Pe langa conditiile de lucru foarte bune, pe care nu le-am mai intalnit in alta parte si posibilitatea de a castiga mii de dolari pe luna, mi-am dat seama repede ca aici pot fi apreciata cu adevarat! Imi doresc foarte mult sa castig in viitor premiul de Best Fetish Model, un premiu care ar arata cat de talentata sunt. Pentru asta, incerc mereu sa imi imbunatatesc cat mai mult show-urile de dans. Mai mult, ma bucur ca am avut si am in continuare suportul specialistilor de la Studio20, care m-au ajutat inca de la inceput cu o noua garderoba si o trusa profesionala de machiaj. Tot ei mi-au asigurat cursuri gratuite de cultura generala, limba engleza si machiaj, sesiuni foto profesionale, decoruri luxoase cu bara de dans si simt, in sfarsit, ca cineva investeste in mine si talentul meu!

Acum lucrez foarte mult zilnic, dar o fac cu placere si dedicare, stiind ca intr-o buna zi visul meu se va indeplini si voi ajunge sa castig premii internationale, asa cum s-a intamplat si cu alte modele. Iar aceste pareri despre Studio20 pe care le am eu, personal, se rezuma la faptul ca sunt extrem de recunoscatoare tuturor oamenilor de aici care au crezut si continua sa creada in mine!”