Ronexprim desfasoara, in aceasta perioada, o promotie la testerele electrice Fluke T6-1000, unele dintre cele mai apreciate aparate de masura disponibile in acest moment pe piata, la nivel mondial. Pana la 31 decembrie 2018, daca achizitionezi acest produs, vei primi gratuit un toc Fluke H-T6 si un cleste de tip crocodil AC285. Aceasta oferta este menita sa celebreze 70 de ani de activitate a brandului american producator de instrumente de masura si echipamente de laborator.

Testerele electrice Fluke T6-1000 sunt remarcabile, principala calitate a acestor aparate de masura fiind ca permit utilizatorilor sa masoare tensiunea in acelasi mod precum curentul, fara contactul bornei. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei FieldSense, care iti permite sa glisezi furca deschisa pe un conductor, pentru a observa nivelul de tensiune. Aceasta metoda necesita o cale capacitiva la sol, furnizata de utilizator in majoritatea aplicatiilor. In anumite situatii, poate fi necesara conectarea la pamant prin intermediul unui cablu de testare.

Citeste mai jos

Aparatele de masura Fluke T6-1000 permit specialistilor din domeniile tehnice si industriale sa lucreze mai sigur, mai rapid si mai eficient, oferind urmatoarele beneficii:

– desfacerea capacelor sau indepartarea conectorilor electrici aplicabili prin imbinare infiletata nu mai este necesara;

– masurarea tensiunii de pana la 1.000 de volti (curent alternativ) poate fi efectuata prin furca deschisa, fara borne de testare;

– intrucat tensiunea si curentul pot fi masurate in acelasi mod, cele doua operatiuni pot fi efectuate simultan, economisind timp important;

– nu in ultimul rand, latimea furcii deschise, de 17,8 mm, este cea mai mare din industrie si iti permite sa masori curenti de pana la 200 A pe fire 4 / 0 (120 mm patrati).

Citeste si:  Idei de amenajari exterioare in stilul modern

In afara de tensiune si curent, aceste aparate de masura de la Fluke mai pot masura si frecvente, dar si toate tipurile de puteri, fara contact electric, cu ajutorul tehnologiei FieldSense. Iata in continuare ce poti masura cu ajutorul acestui tester electric:

– tensiunea curentului alternativ pana la 1.000 de volti (fara borne de testare)

– tensiunea curentului continuu pana la 1.000 de volti (cu borne de testare);

– curent alternativ 0,1 – 200 A;

– rezistenta 1 ohm – 100 kiloohmi;

– frecventa de masurare 45 – 66 Hz;

– valori True RMS.

Pe langa caracteristicile descrise mai sus, aparatele de masura T6-1000 mai vin cu o serie de beneficii si inovatii in folosul angajatilor din domeniile tehnice:

Citeste mai jos

– butonul HOLD ingheata temporar masuratoarea, pentru o vizualizare mai usoara;

– testerele au un afisaj cu retroiluminare, fiind mult mai lizibile;

– aceste dispozitive sunt compatibile cu sistemul de agatare magnetic Fluke TPAK (optional), pentru o utilizare comoda;

– garantia standard este de 2 ani.

Ronexprim si Fluke, o colaborare indelungata

Aceasta promotie desfasurata de Ronexprim la testerele electrice T6-1000 de la Fluke este doar cea mai recenta dovada a colaborarii fructuoase dintre liderul pe piata romaneasca de aparate de masura, echipamente de laborator si echipamente de cantarire electronica si liderul mondial in acest domeniu. De-a lungul timpului, Ronexprim a inclus in oferta sa mii de dispozitive sub brandul Fluke, de la multimetre digitale, clesti de curent si pana la osciloscoape si camere de termoviziune.