Chiar daca majoritatea angajatilor lucreaza in hainele de strada, exista domenii in care se impune folosirea unei vestimentatii speciale. Medicii imbraca halate sau costume, bucatarii poarta sorturi si bonete, iar sportivii au, bineinteles, echipamente in culorile clubului la care activeaza. In aceste conditii, ei au nevoie de un spatiu curat si protejat, in care sa isi depoziteze in siguranta hainele, dar si obiectele personale, printre care telefon, portofel, bijuterii etc. De cele mai multe ori, acest spatiu este un vestiar metalic, solutia optima pentru pastrarea imbracamintii si a celorlalte lucruri personale pe parcursul zilei.

Un magazin profesionist de papetarie, birotica si mobilier de birou, precum OfficeClass, iti pune la dispozitie numeroase tipuri de vestiar metalic, in functie de preferintele tale si specificul activitatii pe care o desfasori: vestiare compacte, cusetate, compartimentate (pentru haine curate/murdare), scolare, cu usi Z (cele mai eficiente din punctul de vedere al spatiului ocupat), cu bancuta etc. In plus, acest furnizor iti ofera si posibilitatea personalizarii comenzii, dar si a achizitionarii separate de bancute.

Citeste mai jos

Avand in vedere ca un vestiar metalic reprezinta o investitie serioasa, trebuie sa profiti de orice oferta care iti permite sa economisesti bani, fara a face insa rabat la calitate. Totodata, nu trebuie sa uiti ca, daca alegi sa cumperi mai multe produse de acelasi fel in loc de unul singur, pretul pe unitate va scadea considerabil. Prin urmare, iti prezentam trei oferte de nerefuzat de la OfficeClass, la preturi sub 2.000 de Lei, sub 3.000 de Lei, respectiv sub 4.000 de Lei:

 

3 X VESTIAR METALIC CU 4 USI (600 x 500 x 1.800 mm) – 1.697,95 Lei

Citeste si:  4 motive pentru care sa apelezi la serviciile unui magazin online cu livrare flori in Bucuresti

Acest vestiar metalic are o constructie metalica solida si este vopsit electrostatic, prin pulverizare. Dotat cu incuietoare de siguranta cu doua chei, bara pentru umerase si suport de eticheta nominala, acest model iti va fi livrat in stare complet asamblata. Usile sunt batante, iar tabla de otel de calitatea I cu o grosime de 0,7 mm este prevazuta cu fante de aerisire.

 

3 X VESTIAR METALIC CU 3 USI (889 x 450 x 1.800 mm) – 2.905,72 Lei

Citeste mai jos

Acest model foloseste o incuietoare de tip butuc cilindru, cu doua chei pentru fiecare usa, si este dotat cu o polita inferioara si o bara pentru umerase. Usile acestui vestiar sunt ranforsate pe interior, cu un profil metalic care asigura intarirea si robustetea acestora. Acest model are o constructie robusta, care permite utilizarea acestuia pe o perioada mare de timp, fara interventii.

 

3 X VESTIAR METALIC CU 12 USI (900 x 500 x 1.800 mm) – 3.691,88 Lei

Acest vestiar metalic este dotat cu 12 casete, fiecare cu propriile chei, fante de aerisire si suporturi pentru etichete nominale. Acest model are o greutate de 45 kg, o garantie de 12 Luni si iti va fi livrat complet asamblat, pentru cresterea eficientei.

Prin urmare, alege modelul care ti se potriveste dintre cele prezentate mai sus si profita de oferta OfficeClass pentru a achizitiona produse de calitate la preturi cu reducere de pana la 20%!