logo-zaumanZauman Recovery este o companie specializata in oferirea de solutii eficiente de recuperare a creantelor si colectare a debitelor, ce se adreseaza atat pietei romanesti cat si celei internationale. De ce are o companie nevoie de aceste servicii?  Este simplu – administrarea profesionala a acestor activitati reprezinta solutia ideala, tinand cont de conditiile incerte ale situatiei financiare a debitorilor. In cazul in care nu exista o strategie clara si coerenta si nu sunt intreprinse rapid masuri concertate pentru incasarea debitelor comerciale, cu cat creantele sunt mai vechi, cu atat sansele de recuperare scad, iar procedurile viitoare pot fi foarte costisitoare si stresante.

Astfel, Zauman Recovery pune la dispozitia clientilor sai proceduri de recuperare rapide si precise, puse in practica de specialisti avizati ai domeniului. De regula, se parcurg doua etape: cea amiabila si cea judiciara. Dupa analiza preliminara a documentelor, verificarea situatiei economice si juridice a debitorului si semnarea contractului de mandate, prima etapa presupune documentarea elaborata si stabilirea strategiei optime de solutionare a dosarului, transmiterea notificarilor referitoare la obligatiile de plata, contactarea telefonica periodica a debitorilor si, in final, organizarea unor intalniri cu reprezentantii debitorului, in vederea concilierii directe. Aceasta ultima actiune presupune, mai exact, negocierea prejudiciara, acordarea de amanari sau esalonari de plata, recalcularea penalitatilor de intarziere etc. In situatiile in care nu se ajunge la un accord cu debitorul pe cale amiabila, se trece la cea de-a doua etapa, cea judiciara, etapa care este administrate prin intermediul avocatilor cu care Zauman recovery colaboreaza.

Citeste mai jos

Caracteristica de baza a activitatii Zauman Recovery este data de aplicarea principiului “No cure, no pay”. Acest lucru inseamna ca, daca strategia de lucru a companiei nu da rezultatele asteptate, clientii nu au de platit nimic. Ei nu recupereaza, voi nu platiti, primind, astfel, o garantie de 100% asupra investitiei voastre, si, foarte important, platiti abia dupa ce va incasati banii!

Citeste si:  Ce este si de ce avem nevoie de o planificare financiara?

Mai mult, Zauman Recovery ofera potentialilor sai clienti o analiza gratuita pentru o recuperare eficienta a datoriilor. Contacteaza specialistii de la Zauman la 031.404.00.11 sau intra aici, completeaza formularul si vei fi contactat in de ei in cel mai scurt timp.

Alege Zauman Recovery – Suport pentru evolutie!