Se anunță un maraton al zâmbetelor și al baloanelor colorate în seara de Revelion în spitalele din București, alături de Asociația “Taxiul cu Bomboane”. Fiți pe fază, nu ne vom distra doar noi, ci și copiii din Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie” și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

 

Ultima zi din an este foarte importantă pentru toți, fiecare sărbătorește sosirea noului an și privește către viitor și către obiectivele propuse. Cu mic, cu mare, începem organizarea petrecerii de Anul Nou, fiind atenți la fiecare detaliu, pregătiți din toate punctele de vedere pentru 2019.

 

Supermarket-urile și mall-urile nu mai fac față, outfit-ul și meniul din seara de Revelion necesitând un maxim de atenție și delicatețe. Dar oare cei mai puțin norocoși, copii din spitale și părinții ce-i însoțesc, și-au pregătit hăinuțele pentru Anul Nou și lista de dorințe? Cu siguranță nu, hăinuțele lor sunt cele de zi cu zi, pijamalele de spital, iar în ceea ce privește dorințele, exista numai una: aceea de a se însănătoși.

 

Odată cu sosirea lui 2019, pe cei mici îi așteaptă multe zâmbete și distracție în ultima zi din an. Oare știți de ce? Asociația „Taxiul cu Bomboane” alături de David, un maestru francez al baloanelor și bun prieten al acesteia, vor colinda cele două spitale în căutarea zâmbetelor. Încărcați cu voie bună și duzini de baloane multicolore, David, zeul animalelor din baloane și Ion Cristian Roman, omul din spatele tuturor minunățiilor și zâmbetelor adunate până acum de asociație, vor începe vânătoarea de zâmbete.

Citeste si:  Ce ar trebui sa ofere un cabinet stomatologic modern?

 

Vă puteți alătura Asociației Taxiul cu Bomboane în seara Noului An, în intervalul 21:00 – 00:00 la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie”, dar și în intervalul 00:00 – 02:00 la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu. La cât mai multe zâmbete și în 2019!

 

Asociaţia Taxiul cu Bomboane a pornit la drum în anul 2014, continuând inițiativa domnului Ion Cristian Roman de a se implica cât mai activ în comunitate. Misiunea asociației este aceea de a îmbunătăţii calitătea vieţii copiilor bolnavi şi cu dizabilităţi prin diferite activități. Astfel, în fiecare săptămână acesta ajungea la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Sklowska Curie” cu cărţi şi jucării. În prezent, taxiul are curse ce includ multe dintre spitalele de pediatrie și școlile cu nevoi speciale din toată țara, alaturi de proiecte precum „Seara de Poveste”„Pui de Pernă pentru Pui de Om”, „De vorbă cu Delfinii”, „Cănuța cu Bomboane”și multe altele.

Citeste mai jos

Taxiul cu Bomboane este, de fapt, o metaforă. Este despre gesturi simple care se transformă în fapte bune, despre gesturi mici care pot schimba viaţa celor din jur. Mai multe detalii despre Taxiul cu Bomboane veți gasi accesând www.taxiulcubomboane.ro .