Traim intr-un secol in care imaginea personala a devenit un lucru mai important ca niciodata, astfel ca nu este de mirare faptul ca astazi ne dorim cu orice pret sa aratam cat mai bine, atat femeile cat si barbatii. Atunci cand vorbim despre imaginea personala, nu ne referim strict la piese vestimentare si accesorii, ci vorbim si de acele trasaturi ale trupului nostru, care ne fac unici. Lumea evolueaza intr-un ritm alert, in avantajul nostru desigur, astfel ca in mod constant putem observa cum totul in jurul nostru se schimba.

Medicina am putea spune ca este unul dintre domeniile care depind cel mai mult de aceasta evolutie avand in vedere ca in prezent ne putem bucura de tratamente din ce in ce mai eficiente si mai putin invazive. Rinoplastia spre exemplu reprezinta una dintre cele mai comune interventii chirurgicale estetice avand in vedere ca aceasta are ca si scop principal corectarea unor malformatii congentitale ale nasului, a unor deformari cauzate de traumatisme, dar si pentru inlaturarea unor obstuctii nazale.

Citeste mai jos

Rinoplastia ar putea fi considerata de foarte multi oameni drept un moft, avand in vedere ca aceasta face parte din ramura chirurgiei estetice, insa motivele pentru care putem apela la acest serviciu sunt multiple si cele mai multe nu au legatura cu mofturile. Rinoplastia este un act medical foarte comun astazi avand in vedere ca foarte multe persoane se vad nevoite sa apeleze la acest serviciu pentru a putea solutiona diverse probleme medicale care au legatura cu nasul. Expertii de la Cosmedica.ro prezinta cateva motive pentru care operatia de  rinoplastie este astazi un act medical atat de popular.

Citeste si:  Ai un blog si vrei sa participi la conferinta Femei de cariera? Obtine un bilet destinat bloggerilor

 

Corecteaza imperfectiunile de la nivelul nasului.

Unul dintre lucrurile cele mai importante pe care ar trebui sa le retinem despre rinoplastie este faptul ca aceasta este menita sa corecteze imperfectiunile congenitale si nu numai ale nasului. Este adevarat ca poti apela la acest serviciu si in situatia in care pur si simplu nu iti place forma nasului, insa de cele mai multe ori aceasta procedura medicala este solicitata in situatii precum deviatie de sept sau malformatii congenitale in urma carora nasul nu are o forma placuta, lucru care inseamna totodata si o fata asimetrica. Rinoplastia poate insa rezolva cu usurinta fiecare dintre aceste probleme.

 

Rinoplastia poate solutiona problema sforaitului.

Sforaitul reprezinta o problema foarte comuna si care din pacate este una destul de deranjanta atat pentru pacient, precum si pentru partenerul de viata. Sforaitul insa isi poate gasi cu mare usurinta rezolvarea prin intermediul rinoplastei care poate corecta nasul in asa fel incat pacientul sa se poata bucura de o respiratie nazala normala, ceea ce va duce simultan si la inlaturarea problemei sforaitului.

 

Rinoplastia poate restabili simetria faciala.

Fie ca vorbim despre probleme congenitale sau despre traumatisme suferite recent, cert este faptul ca un nas asimetric inseamna totodata si o fata asimetrica. Rinoplastia insa este cea care poate aduce rezultate si in acest sens avand in vedere ca prin corectarea formei nasului, in mod cert fata unui pacient cu astfel de probleme va deveni la randu-i simetrica.

Citeste mai jos

cosmetica2