Daca locuiti intr-un apartament mic unde un singur spatiu serveste mai multor scopuri (dormitorul dvs. este camera dvs. de zi este sufrageria dvs., nu?), cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru mobilierul dvs. este sa-l mobilizati. Adaugarea unui set de roti proaspete la mese, carucioare si insule de bucatarie le permite sa alunece dintr-o parte a apartamentului in altul, completandu-le oriunde ar fi nevoie cel mai mult.

Rotile rotative pentru mobilier adauga un grad de mobilitate si functionalitate mobilierului pe care tocmai nu-l puteti obtine atunci cand acesta se afla direct pe teren. Ele sunt deosebit de utile pentru scaune si carucioare (sau pentru a transforma mesele in carute).

Cum sa alegi rotile potrivite?

Probabil ca nu v-ati intrebat vreodata cat de importante sunt rotile si rolele in viata dvs.; sigur nu ati acordat nicio importanta. O roata este un element de fixare care se leaga de ceva (de obicei mobilier) pentru a fi mobil. Chiar daca ati stiut deja asta, probabil ca totusi spuneti ca rotile nu joaca un rol important in viata dvs.

Citeste mai jos

Adevarul este ca rotile, inventate de David A. Fisher in 1876, sunt destul de importante pentru viata noastra moderna. Ele ne influenteaza la birou unde majoritatea scaunelor de birou si unele dulapuri de fisiere sunt echipate cu roti. Sunt imense in industria medicala, unde totul trebuie sa fie mobil. Acestea sunt de asemenea folosite in casa pentru a face lucrurile mai convenabile.

Cu toate acestea, la fel ca si cum nu ati pune un pneu pentru tractor pe masina dvs., nu toate rolele sunt potrivite pentru toate piesele de mobilier. Inainte de a le atasa, daca mobilierul dvs. este in garantie, cel mai bine este sa consultati producatorul pentru a va asigura ca garantia va fi totusi onorata dupa atasarea acestora. Dupa aceea, utilizati acest ghid realizat de Tente pentru a va ajuta sa gasiti ruloul potrivit pentru lucrare.

Citeste si:  Profita acum de promotia Ronexprim la aparatele de masura Fluke T6-1000!

Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand cumparati roti, inclusiv:

– Cum se va atasa roata pe piesa de mobilier

– Tipul si greutatea piesei de mobilier

– Tipul de miscare dorit (liniar sau multidirectional)

– Podele

– Sunt necesare caracteristici speciale (de exemplu, role de blocare)

– Aspect

Rolele rigide sau stationare se rotesc numai de-a lungul unei linii drepte. Rolele rotative se pot roti cu 360 de grade, astfel incat roata se poate deplasa in orice directie. Ati intalnit, de asemenea, rolele de blocare. Aceste unitati, asa cum sugereaza si numele, pot fi blocate in loc de un fel de dispozitiv mecanic.

Citeste mai jos

Rotile rotative sunt oferite intr-o mare varietate de materiale, dimensiuni si duritate. Materialele utilizate in mod obisnuit pentru fabricarea de roti includ plasticul, metalul, cauciucul si poliuretanul. Selectia materialului rotii depinde de un numar de factori specifici aplicatiei, cum ar fi:

– Conditii de podea

– Greutate / greutate maxima

– Expunerea la substante chimice sau alte lichide

– Frecventa utilizarii

– Conditiile de mediu – acestea includ temperatura, umiditatea

– Restrictii de zgomot si viteza

Cu zeci de ani experienta in domeniul miscarii si mobilitatii, Tente ofera roti Tente pentru mobila care sunt esentiale pentru succes si dezvoltare. Compania opereaza la nivel global si ofera asistenta pe toate cele cinci continente, adica: asistenta la fata locului, in amanunt, pentru toti cei interesati.