Noi, cei mari, ne descurcăm în fața temperaturilor scăzute, însă copiilor le este mai greu. Fiind mai sensibili și mai predispuși la răceli, trebuie să căutăm pentru ei hăinuțe care să le îmbrățișeze corpul cu căldură, să-i protejeze de vânt și umezeală și să le asigure confortul necesar atunci când este în plan o bătaie cu zăpadă pe cinste.

Geaca de iarnă este unul dintre articolele vestimentare care necesită o atenție deosebită din acest punct de vedere. Practic, pe ea cade responsabilitatea de a-i asigura micuțului protecția împotriva frigului, de aceea trebuie aleasă cu mare atenție.

Citeste mai jos

Ce trebuie luat în calcul atunci când se dorește achiziționarea unei geci de iarnă pentru copii?

Rolul unei geci de iarnă pentru copii este clar stabilit – de a-l proteja pe cel mic de frig, vânt și umezeală. Pentru a și-l îndeplini cu succes, aceasta trebuie:

  • Să fie confecționată din materiale de calitate. Nu este neapărat să fie groasă, dar trebuie să asigure micuțului protecția și confortul.
  • Să fie mai lungă. Este recomandat să treacă de fundulețul puișorului pentru a-i proteja spatele, expus mai mult atunci când se apleacă sau când se joacă.
  • Să aibă glugă. Aceasta îi oferă, pe lângă căciulă și fular, protecție suplimentară în zona gâtului și a capului.
  • Să fie mai largă. Spre deosebire de geaca de primăvară, cea de toamnă trebuie să permită purtarea mai multor straturi de hăinuțe pe dedesubt, fără să incomodeze.

Designul – un criteriu foarte important în alegerea gecii de iarnă potrivite

Când copilul este foarte mic, alegerea hăinuțelor cade exclusiv în grija părinților. Astfel, ele reflectă preferințele acestora, nu și a celor mici. Odată cu trecerea timpului, puișorii cresc și încep să-și dezvolte propriile preferințe în materie de vestimentație.

Citeste si:  The House PR Agency aniversează 3 ani Noi clienți în portofoliu, expertiză consolidată și o nouă etapă de business

Astfel că, dacă copilul este suficient de mare, trebuie lăsat să se implice în procesul de cumpărare. Abia după ce s-a conturat o imagine despre produsul pe care cel mic îl dorește, se trece la o căutare mai serioasă.

MyKitty – gamă variată de geci de iarnă pentru copii

Citeste mai jos

MyKitty face meseria de părinte mult mai ușoară. În magazinul online se găsesc toate cele necesare creșterii armonioase a copiilor, de la biciclete și triciclete, la hăinuțe, rechizite, electronice și decorațiuni.

Geci de iarnă pentru copii? Bineînțeles că sunt. Iar prețurile sunt accesibile! Pentru fetițe se recomandă modelele frumoase de geci de iarnă cu Hello Kitty, a căror nuanță de roz va înveseli orice zi întunecată de iarnă. Modelele Hello Kitty sunt realizate din poliester, material călduros, care se usucă rapid, prețul fiind în jur de 80 de lei.

În ceea ce privește micuții bărbați, sigur vor fi încântați de gecile Hannah Duffy. Acestea sunt disponibile în mai multe culori, fiind perfecte pentru băieții care nu doresc să își petreacă iarna în fața calculatorului, ci afară, alături de prieteni. Aceste geci sunt tratate cu peliculă Drypeak 6000, pentru rezistență la apă, dispun de un strat special Duratherm High Loft ce oferă protecție maximă împotriva frigului și au glugi detașabile. Manșetele elastice de protecție împotriva zăpezii și elementele reflectorizante, le fac ideale pentru distracțiile iernii și pentru pârtie.

Pe mykitty.ro se pot găsi nenumărate produse pentru cei mici. Livrarea se efectuează rapid, iar la comenzile mai mari de 200 de lei transportul este gratuit. Descoperă lumea plină de culoare MyKitty!