Fiecare dintre noi își dorește o locuință care să îi ofere maximul de confort și care să impresioneze din punct de vedere estetic. De aceea, pentru cei care își doresc să iasă din tipare și să beneficieze de o casă cât mai reprezentativă, instalarea unui termoșemineu este soluția recomandată. Un șemineu tip centrală (pe Qmag vei descoperi o varietate de modele concepute să îți ofere confort maxim) constituie modalitatea prin care locuința ta capătă un aer personalizat.

termosemineu

Citeste mai jos

Astăzi, diferența în materie de confort este dată de astfel de caracteristici, care scot în evidență designul interioarelor, alături de capacitatea de a dispune de căldură la un nivel ridicat. Montat de obicei în camerele cele mai reprezentative (living room sau sufragerie), astfel de dispozitive contribuie la crearea unei atmosfere aparte, fiind un plus pentru orice proprietate.

La munte sau la mare, termoșemineul oferă plus valoare!

În principiu, termoșemineele sunt agreate ca formă de încălzire a locuințelor din zonele de deal și de munte. Aceste lucru se datorează posibilității de procurare mult mai ușoară a combustibilului, lemnul de foc fiind mai simplu de găsit în aceste zone. Cu toate acestea, noile echipamente care utilizează în procesul de ardere peleții le oferă posibilitatea de obținerea a unui confort superior în casă lor și celor care locuiesc în zonele de câmpie sau în zonele limitrofe marii.

De altfel, peleții sunt un combustibil care se găsește pe tot cuprinsul țării, fiind ușor de transportat și oferindu-le beneficiarilor posibilitatea încălzirii pe termen extins cu o cantitate redusă. Modele din această categorie pot fi găsite pe Qmag.ro, iar cele mai noi echipamente din această gamă dispun și de capacitatea de a folosi în regim mixt, atât combustibili de tip lemn, cât și peleții. Unul dintre avantajele majore ale acestor noi dispozitive este cel de furnizare a căldurii pentru locuințe cu suprafețe medii și mari, ceea ce constituie un real beneficiu pentru utilizatorii care dețin pensiuni montane, de exemplu.

Citeste si:  TeCOMM: Cum sa anticipezi nevoile consumatorului prin iBrains cu GfK

Citeste mai jos

Senzorii din dotare contribuie la asigurarea continuității la nivel de încălzire, aceștia controlând trecerea în mod automat pe unul dintre tipurile de combustibili folosiți (peleți sau lemn). Proprietățile care sunt dotate cu astfel de sisteme de eficientizare a modului de încălzire (nu trebuie uitat nici faptul că un termoșemineu permite și racordarea unui boiler pentru încălzirea apei) au un preț de vânzare cu 5%-10% mai ridicat decât al unei locuințe dotate cu sisteme clasice de încălzire.

Dotându-ți locuința cu o centrală care este de tip termoșemineu, o să ai parte atât de o proprietate mult mai valoroasă, dar și de o casă mai bine încălzită și mult mai atractivă din punct de vedere estetic!