Transportul cu autocarul devine o opțiune excelentă în diverse călătorii în scop recreativ sau de afaceri. Descoperiți în cele ce urmează avantajele oferite de acest mijloc de transport, care poate fi închiriat cu șofer, de la firme private care activează în acest domeniu de transport persoane de mulți ani, oferă servicii de calitate și au experiență în lucrul cu oamenii.

Excursia de o zi cu autocarul

Dacă doriți să faceți o excursie de o zi cu angajații sau colegii de muncă, puteți închiria un autocar pentru a ajunge rapid la destinație. Antreprenorii organizează astfel de excursii pentru angajați sau în alte scopuri, pentru întâlniri de afaceri.

Citeste mai jos

O excursie de o zi pot face și profesorii cu elevii pentru a merge la muzee în alte orașe sau pentru a vizita anumite obiective turistice. Sunt firme care închiriază autocare cu șoferi pentru excursii de o zi, pentru care se semnează un contract și se plătește o sumă de bani destul de convenabilă. În preț intră și plata pentru serviciile șoferului, pentru combustibil, asigurări și altele. Șoferul este profesionist, cu experiență, va face excursia de o zi să fie plăcută, sigură și confortabilă pentru călători.

Oamenii fac excursii de o zi pentru a merge la concerte, la spectacole, la diferite evenimente care au loc o dată pe an în diferite orașe. Pentru a ajunge rapid în locațiile dorite, un autocar este mijlocul de transport ideal pentru un grup de persoane mai mare.

Călătorii de afaceri

interior autocar business

Călătoriile de afaceri sunt o parte esențială a vieții noastre active, mai ales pentru antreprenori, oameni ambițioși, care au firme și companii, care doresc să aibă succes mai departe. Pentru a scăpa de grija transportului într-o călătorie de afaceri, multe companii aleg să închirieze un autocar pentru un grup mai mare de persoane. În acest fel ei scapă de stres și se pot bucura de o călătorie plăcută alături de cei care participă la această excursie organizată pentru discutarea unor probleme de afaceri, dar și pentru petrecerea timpul liber într-un mod relaxant și distractiv într-o zonă frumoasă.

Transportul de persoane la aeroport

Aeroporturile sunt la distanță destul de mare de orașe, de aceea pentru transportul unui grup de persoane ideal ar fi să se închirieze un autocar, sau un microbuz dacă este vorba despre un grup mai mic de oameni. Cu firma Transcar se poate închiria un microbuz sau un autocar din București pentru a ajunge rapid la aeroportul din Otopeni sau pentru a face călătorii în țară. Aceste autovehicule sunt conduse de șoferi cu experiență și realizează transportul la aeroport și pe timp de zi și pe timp de noapte.

Transportul angajaților la serviciu

Multe companii folosesc autocarul pentru transportul angajaților la locul de muncă, atunci când sediul se află în alt oraș și oamenii trebuie să facă naveta. Cu autocarul ei au avantajul de a transporta un grup mai mare de persoane, mai ales dacă este vorba despre o fabrică unde sunt mulți angajați.

Prin acest serviciu, patronii se asigură că oamenii ajung la timp la muncă, în condiții bune, confortabile și astfel aceștia nu mai au și grija transportului, care i-ar putea determina uneori chiar să renunțe la job pentru un loc de muncă mai aproape de casă.

Excursii școlare

excursii cu microbuz

Autocarul este mijlocul de transport ideal pentru excursiile școlare sau tabere de vară. Este un autovehicul modern, are aer condiționat, permite transportul unui grup mai mare de copii, profesori, părinți spre orice destinație. Copiii pot comunica între ei și se pot distra pe tot parcursul călătoriei. În autocar există suficient spațiu pentru depozitarea bagajelor, care sunt destul de multe și voluminoase atunci când este vorba de un grup mai mare de persoane.

Citeste si:  Lentilele Transitions – solutia perfecta pentru lunile de vara

Citeste mai jos

Pelerinaje la mănăstiri și alte lăcașuri de cult

Cei care sunt interesați de pelerinaje la mănăstiri este posibil să fie îngrijorați de problema transportului. Dacă decid să închirieze un autocar au multe avantaje, pot ajunge rapid la destinația dorită și apoi se pot întoarce cu acest autovehicul la fel de rapid și în condiții de siguranță. Autocarul se închiriază cu un șofer profesionist care va alege traseul cel mai bun pentru a ajunge la timp la destinație.

Transportul invitațiilor la nuntă sau la botez

Transportul de persoane cu autocarul este perfect pentru astfel de ocazii – nunți, botezuri, zile onomastice, petreceri fel de fel. Acest autovehicul cu șofer oferă posibilitatea de a duce toți oaspeții împreună spre locația dorită. Aceștia se pot distra în timpul călătoriei, pot socializa și se pot cunoaște mai bine între ei. În acest fel petrecerea poate începe chiar înainte de a ajunge la destinație.

Călătorii pentru cumpărături

scaune de calatorit

Pasionații de cumpărături pot face călătorii în țară și în străinătate cu autocarul pentru a achiziționa diverse lucruri, pe care nu le găsesc în orașul lor și pe care vor să le aibă neapărat. Autocarele au spațiu mult pentru depozitarea bagajelor voluminoase pline de cumpărături, deci sunt perfecte pentru astfel de călătorii cu un grup mai mare de persoane (prieteni, colegi, rude, cunoștințe).

Cauți un autocar pentru a-l închiria? Problema este ca și rezolvată! Cu serviciul de închiriere de autocare prin Transcar ai posibilitatea de a face călătorii interne și internaționale sigure, rapide și confortabile. Firma activează în acest domeniu al transportului de persoane de mai mult de 18 ani, are experiență și oferă servicii de calitate. Transcar deține o flotă de microbuze și autocare de marcă  Mercedes, Isuzu, Volvo, Temsa, Iveco, iar plecările sunt din București și Teleorman. Toate autovehiculele se închiriază cu șoferi profesioniști, care au mulți ani de condus în trafic intens și condiții atmosferice uneori nefavorabile.

Microbuzele și autocarele au echipamente speciale, sunt dotate cu aer condiționat, scaune confortabile reglabile și oferă și anumite avantaje, sunt realizate după ultimele standarde ale unor companii apreciate în întreaga lume – Mercedes, Iveco, Volvo și altele.

Microbuzele au capacități de 15, 19, 20 sau 29 locuri. Cele de marcă Isuzu sau Temsa au 29-30 de locuri și sunt fabricate în anul 2018. Microbuzele Mercedes Sprinter și Mercedes Sprinter VIP arată extraordinar, anul lor de fabricație este 2019.

Autocarele sunt mai spațioase, de exemplu cele de marcă Isuzu au 29, 52 sau 57 locuri. Autocarele Mercedes au capacități pentru orice nevoie, sunt moderne și perfecte pentru orice călătorie în orice anotimp al anului.