Amenajata intr-o cladire istorica, Casa Hesshaimer, proiectata de de Albert Schuller, se afla astazi Villa HePa

O locatie dedicata evenimentelor (familiale sau corporate). Pozitionata chiar la intrarea in Brasov, pe drumul dinspre Bucuresti, inconjurata de un peisaj montan superb, aceasta reprezinta  un spatiu care inglobeaza ideea de eveniment de afaceri si relaxare, deopotriva
In vederea desfasurarii unor evenimente memorabile, aici se pot ingloba atmosfera, divertismentul si mancarea ideala pentru toti cei prezenti, indiferent de tipul de activitate aleasa pentru intrunire: team building, networking etc. Villa HePa pune la dispozitia organizatorului, pe langa locatia propriu-zisa, cu trei saloane incapatoare, mobilate elegant cu capacitatea de pana la 52 de persoane, si solutii sau ajutor in vederea realizarii evenimentului perfect, prin oferirea unor pachete de servicii complexe cu acoperirea  gamei de necesitati cat mai largi. Aceasta necesitate survine din faptul ca la un eveniment corporate se intrunesc la un loc oameni cu preferinte, gusturi, mod de gandire si temperamente diferite, iar evenimentul trebuie sa ii multumeasca pe absolut toti.

Un aspect important pe care il iau in considerare cei de la Villa HePa este faptul ca indiferent de importanta job-ului pe care il avem, deopotriva avem si viata personala, deci si copii. In cadrul intalnirilor de acest gen, de multe ori angajatii au nevoie sa gaseasca o bona sau trebuie sa isi anunte absenta. Aici nu.

Citeste mai jos

Vila este impartita pe doua etaje. La parter sunt cele trei saloane dedicate evenimentelor propriu-zise, iar la etaj este amenjatata “Gradinita HePa” 

Un loc de joaca amenajat pentru copii, unde acestia se vor distra intr-un mediu sigur sub atenta supraveghere a ingrijitorilor.

Citeste si:  Mașina de cusut casnică – un pas importat către realizarea unei pasiuni

Ramane totusi inca un aspect de rezolvat legat de copii la astfel de evenimente. Mancarea! Copii pot fi pretentiosi atunci cand vine vorba despre bunatatiile pe care ar trebui sa le guste. Nu va faceti griji. Firma de catering cu care lucreaza echipa HePa permite conceperea unor meniuri personalizate, adaptabile oricarui tip de eveniment sau situatie ce poate aparea in cadrul unei astfel de intruniri. Cine a spus ca un manager bun, spre exemplu, nu poate sa fie vegetarian?

Pentru a completa lista de servicii si a acoperi cat mai mult din posibilele necesitati ale evenimentelor de acest gen, pachetele pun la dispozitie inclusiv decorator, aranjamente florare si, daca mai ai nevoie de mana de ajutor in organizare, ai la dispozitie si o echipa intreaga specializata in organizarea evenimentelor.

Unde ii gasesti pe cei de la Villa HePa:

Adresa: Strada Lacurilor, Nr.35, Brasov
Email: villa.hepa@gmail.com
Telefon: 0723.142.132