Sales Masters va avea loc in 4 Noiembrie in Bucuresti, la Hotel Athenee Palace Hilton si va aduce in atentia participantilor vanzarile prin telefon intelese ca un succes.

Sales Master este evenimentul dedicat  oamenilor din departamentele de vanzari si marketing, avocatilor, agentilor de vanzari, negociatorilor, account managerilor, profesionistilor din zona de sales  si dezvoltare care doresc sa isi imbunatateasca aptitudinile de vanzari.

Citeste mai jos

SALES MASTERS

Sales Master, evenimentul dedicat vanzarilor va avea ca tema in acest an ”The Perfect Sales Call”, sustinut de Tony Morris (UK), supranumit The Sales Doctor de catre presa britanica. Tony Morris va sustine Masterclass-ul “The Perfect Sales Call”, astfel incat intreaga zi a masterclass-ului va fi rezervata exercitiilor practice, studiilor de caz si tips & tricks legate de procesul de vanzare, iar focusul va fi pus pe partea conversatiilor telefonice si a tehnicilor care au succes in cazul vanzarilor prin telefon. 

Conform digi24.ro, in Bucuresti sunt 1800 centre care efectueaza afaceri la telefon, aproape jumatate din numarul total din intreaga tara. Astfel, in Romania se fac peste 200 de milioane de euro din apeluri telefonice.

Participantii la evenimentul organizat de Libero Events vor avea parte de o zi intreaga dedicata exercitiilor practice, studiilor de caz, cu detalii de la modalitatea in care se structureaza bazele de date pana la telefonul de vanzare perfect. In cadrul masterclass-ului, accentul va fi pus si pe cuvintele care este necesar sa fie folosite la un apel telefonic si pe tehnicile care trebuie aplicate, in vederea cresterii procentajului vanzarilor si depasirii targetelor.

Tony Morris, specialistul in vanzari din UK, supranumit The Sales Doctor de catre presa britanica, are o experienta de aproape doua decenii in domeniul vanzarilor si marketingului. Tony Morris a ales din 2006 calea antreprenoriatului, unde, impreuna cu partenerul sau de afaceri, a pus bazele companiei Sales Doctor. De-a lungul timpului, Tony Morris a instruit si a fost coach pentru peste 3000 de specialisti in vanzari, implicit in vanzarile prin telefon, manageri de vanzari si directori, iar acum calatoreste in intreaga lume pentru a pregati specialisti in vanzari.

Citeste si:  Tehnici de vanzare: sunt reprezentantele sexului frumos mai bune negociatoare decat barbatii?

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management Tehnici de vanzare

    Tehnici de vanzare


Numele tau (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Mai multe informatii despre speaker, masterclass si inscrieri pot fi obtinute accesand site-ul evenimentului, www.salesmasters.ro. In cadrul evenimentului, participantii vor primi cadou cartea lui Tony Morris: „The perfect Sales Call”.

Despre Libero Events

Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si  targuri: Touristica.

 Evenimentele marca Libero Events au la baza profesionalismul si increderea in clienti ce devin parteneri si in parteneri ce devin prieteni in domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectura, software, sales si antreprenoriat.